S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay trailer

Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε να μάθουμε κάτι ουσιαστικά νεότερο για το S.T.A.L.K.E.R. 2, αλλά σήμερα είχαμε τα αποκαλυπτήρια της επίσημης ονομασίας του sequel, μαζί με ένα νέο gameplay trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl καλεί τους gamers να εξερευνήσουν την ζώνη αποκλεισμού του Chernobyl που είναι γεμάτη από επικίνδυνους εχθρούς, θανατηφόρες μεταλλάξεις και πανίσχυρα αντικείμενα. Θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τον δρόμο που θα ακολουθήσουν, καθώς κάθε βήμα θα καθορίσει τόσο τη δική τους μοίρα, όσο και της περιοχής.

Στο sequel θα μπορούμε να περιηγηθούμε σε έναν πλήρως εξερευνήσιμο ανοικτό κόσμο που σύμφωνα με τους δημιουργούς θα είναι από τους μεγαλύτερους μέχρι σήμερα, ενώ το νέο σύστημα A-Life έχει επανασχεδιαστεί για να υπάρχει δυναμική εξέλιξη της Zone, της κατάστασης που επικρατεί και τον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών και των μεταλλαγμένων. Κάθε στιγμή θα συμβαίνει και κάτι καινούργιο στη Zone, το οποίο μπορεί να μην το βλέπεις καν τη δεδομένη στιγμή.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2022 για Windows PC (Steam, Epic Games Store) και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading