Saints Row IV Re-Elected και Wildcat Gun Machine διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Συνεχίζονται τα διπλά δώρα από το κατάστημα Epic Games Store, καθώς από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 μπορούμε να προσθέσουμε στις βιβλιοθήκες μας και να κρατήσουμε για πάντα δικά μας τα Saints Row IV Re-Elected και Wildcat Gun Machine.

Στο Saints Row IV Re-Elected έχεις γίνει πλέον ο Πρόεδρος, αλλά η Γη δέχεται εξωγήινη εισβολή και είναι δική σου ευθύνη να την σώσεις. Στην διάθεση σου έχεις μοναδικές υπερδυνάμεις και πληθώρα πανίσχυρων και περίεργων όπλων, σε ένα από τα πιο θεοπάλαβα open world action games των τελευταίων ετών.

Το Wildcat Gun Machine είναι ένα dungeon crawler που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Μάιο από την Chunkybox Games. Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τα νεύρα της ημέρας, καθώς έχεις στην διάθεση σου 40+ όπλα με μοναδικές δυνατότητες και επιλογές αναβάθμισης για να αντιμετωπίσεις τις ορδές των τεράτων.

Υπενθυμίζουμε ότι από την επόμενη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 το κατάστημα Epic Games Store θα μοιράζει ένα παιχνίδι δωρεάν κάθε μέρα. Θα σας ενημερώνουμε για αυτά, αλλά όπως και να ‘χει, μην ξεχνάτε να περνάτε μια βόλτα για να μην τα χάσετε.

Saints Row IV Re-Elected - [Epic Games Store Link]

Wildcat Gun Machine - [Epic Games Store Link]

Loading