Samebike LO26: Μια πολύ καλή πρόταση για ηλεκτρικό ποδήλατο

Η εκθετική αύξηση των e-scooters και των e-bikes είναι εμφανής ακόμα και στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, με ολοένα και περισσότερους πολίτες να στρέφονται σε τέτοιου είδους λύσεις για τις μετακινήσεις εντός πόλεως. Με μια μικρή επένδυση μπορείς να γλιτώσεις την ταλαιπωρία των ΜΜΜ ή των ΙΧ, πάντοτε φυσικά με υπεύθυνη χρήση και οδήγηση σεβόμενος τους πεζούς και τους κανόνες ασφαλείας.

Για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από ένα απλό ηλεκτρικό πατίνι και επιθυμούν να συνδυάσουν την ηλεκτροκίνηση με τη φυσική δραστηριότητα, όταν έχουν τον χρόνο και τη θέληση, είναι το Samebike LO26. Πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό αναδιπλούμενο ποδήλατο με μεγάλες ρόδες 26’’ που είναι ιδανικό και τις δύο χρήσεις.

Διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 350 Watt για μέγιστη ταχύτητα 30km/h, μπαταρία με αυτονομία για 40km σε καθαρά ηλεκτρικό mode ή έως 60km αν βοηθάς και εσύ λίγο με τα πετάλια (πλήρης φόρτιση σε 4 ώρες), δισκόφρενα εμπρός και πίσω, μεγάλη οθόνη LED για να βλέπεις χρήσιμες πληροφορίες όπως την κατάσταση του ποδηλάτου, την ταχύτητα και την απόσταση, ενώ η κατασκευή του είναι εξολοκλήρου από ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

Αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμο σε τιμή €767.24 στο κατάστημα Tomtop, με την αποστολή να γίνεται από Γερμανική αποθήκη εντελώς δωρεάν μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και χωρίς κανέναν φόβο τελωνείου.

Photo Gallery

Loading