Το πρώτο Android Go smartphone της Samsung σε hands-on φωτογραφίες

Την περασμένη εβδομάδα διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρώτου Android Go smartphone που ετοιμάζει η Samsung και τώρα δημοσιεύονται οι πρώτες εικόνες της συσκευής από την ιστοσελίδα SamMobile που δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει ποτέ κάποιο smartphone με "καθαρό" περιβάλλον χρήσης.

Όπως βλέπετε από τις εικόνες, υπάρχουν κανονικά οι εφαρμογές Go της Google (Gmail, Maps, Files, Assistant κλπ.), ειδικά βελτιστοποιημένες για να καταναλώνουν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο, μνήμη RAM και επεξεργαστική ισχύ έτσι ώστε να τις "σηκώνουν" άνετα συσκευές με πολύ entry-level χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, είναι εμφανές ότι η Samsung έχει πραγματοποιήσει τις δικές της τροποποιήσεις, κάτι που δεν θα περιμέναμε ότι θα δούμε σε Android Go smartphone (αν και η Google δεν έχει απαγορέψει τη δυνατότητα επέμβασης).

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπενθυμίζουμε τις φήμες για οθόνη 5.0” Super AMOLED, quad-core επεξεργαστή Samsung Exynos 7570 SoC, 1GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP, λειτουργικό σύστημα Android Oreo (Go Edition) και μπαταρία 2600mAh.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading