Η Samsung παρουσιάζει τρία projects από το "μυστικό" εργαστήριο της για πρώτη φορά [CES 2016]

rink

Η Samsung θα έχει έντονη παρουσία στη CES 2016, όπως κάθε χρονιά άλλωστε, και για πρώτη φορά θα εκθέσει τρία πολύ σημαντικά projects που προέρχονται από το "μυστικό" εργαστήριο της C-Lab. Ο λόγος για τα Welt, TipTalk και Rink.

Ξεκινώντας από το Welt, πρόκειται για μια έξυπνη δερμάτινη ζώνη που ουσιαστικά λειτουργεί σαν fitness band για την καταγραφή της φυσικής δραστηριότητας του χρήστη (βηματόμετρο, χρονόμετρο κλπ.). Το Rink είναι ένα τηλεχειριστήριο για headsets εικονικής πραγματικότητας, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να παίζει παιχνίδια ή να διαχειρίζεται menu με διαφορετικό επίπεδο βάθους.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει το TipTalk, ένα λουράκι που τυλίγεις στο δάκτυλο και μετατρέπεται σε ηχείο που ακούει αποκλειστικά ο χρήστης. Αφού γίνει η σύνδεση με κάποιο smartwatch ή smartphone, το TipTalk αναμεταδίδει τον ήχο στο αυτί του χρήστη όταν αυτός αγγίξει το αυτί του.

Αυτά είναι μόλις 3 από τα 100+ projects που δουλεύονται στο C-Lab της Samsung, το οποίο έχει στηθεί έτσι ώστε οι υπάλληλοι της εταιρείας να προτείνουν ιδέες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πραγματικά προϊόντα.

[Samsung]

Loading