Samsung eShop: Black Friday με μοναδικές προσφορές σε κορυφαία προϊόντα!


Μπήκαμε σε ρυθμούς Black Friday και το Samsung eShop δεν θα μπορούσε να αφήσει τους καταναλωτές χωρίς σπουδαίες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα της εταιρείας από όλες τις προϊόντικες κατηγορίες του. Για την ακρίβεια, το Samsung eShop θα πραγματοποιήσει μια εκπτωτική ενέργεια διάρκειας 2 εβδομάδων, η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, δηλαδή ανήμερα της περίφημης Cyber Monday.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές να αποκτήσουν τις συσκευές που επιθυμούν σε πραγματικά προνομιακές, Black Friday τιμές! Στην ειδική σελίδα του καταστήματος θα δείτε όλες οι συσκευές που συμμετέχουν στην ενέργεια και όπως θα παρατηρήσετε υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις για smartphones, tablets και wearables.

samsung-galaxy-z-flip3-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3

Το εντυπωσιακό foldable με clamshell σχεδιασμό μετατρέπει την εμπειρία χρήσης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μαγνητίζει τα βλέμματα με την πολυμορφικότητα του. Πανεύκολο στη μεταφορά, χρηστικό όταν το κρατάς διπλωμένο με την βοήθεια της εξωτερικής οθόνης και απολαυστικό σε πλήρη έκταση με την εντυπωσιακή εύκαμπτη εσωτερική οθόνη 120Hz, το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια του χρήστη σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας του!

samsung-galaxy-s22-series-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy S22 Series

Τα τρία μοντέλα της οικογένειας Galaxy S22 δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι ναυαρχίδες της εταιρείας ξεχωρίζουν για το πανίσχυρο hardware, τις εκπληκτικές οθόνες και τις κορυφαίες κάμερες τους που ενσωματώνουν προηγμένες λειτουργίες AI και Nightography για τις καλύτερες φωτογραφίες και video σε συσκευή Samsung Galaxy. Ειδικά το Galaxy S22 Ultra ανοίγει ένα κεφάλαιο για την κατηγορία των smartphones, καθώς συνδυάζει την ισχύ της σειράς S με την εμπειρία παραγωγικότητας που προσφέρει η γραφίδα S Pen.

galaxy-s21-fe-samsung-eshop.jpg


Samsung Galaxy S21 FE

Η Fan Edition του Samsung Galaxy S21 είναι αυτό που υποδηλώνει το όνομά της. Η εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν της, τις απόψεις των χρηστών για τα κορυφαία χαρακτηριστικά της οικογένειας Galaxy S21, δημιούργησε ένα smartphone βασισμένο ακριβώς σε αυτές τις προδιαγραφές. Η εντυπωσιακή οθόνη 6.4’’ Dynamic AMOLED 2X FHD+ 120Hz, το ισχυρό hardware και οι σπουδαίες δυνατότητες της τριπλής κάμερας δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, ειδικά σε αυτήν την τιμή.

galaxy-a53-5g-samsung-eshop.jpg


Samsung Galaxy A53 5G και Samsung Galaxy A52s

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση της εταιρείας για τις προσφορές Black Friday, αυτή τη φορά από την mid-range κατηγορία και το Samsung Galaxy A53 5G . Η φιλοσοφία της Samsung για την εξυπηρέτηση του μέσου χρήστη προσφέρει αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη αυτονομία και αξιόπιστη λειτουργία.

Παρόμοια λογική ακολουθείται και στην περίπτωση του Galaxy A52s, άλλη μία απόλυτα ισορροπημένη πρόταση για κάθε χρήστη που εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία και μεγάλη αυτονομία, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία θέασης στην οθόνη 6.5’’ Super AMOLED FHD+ 120Hz και την δυνατότητα πολύ αξιόλογων λήψεων με την τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

samsung-galaxy-a33-5g-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy A13 / A13 5G / A33 5G

Από τις Black Friday προσφορές του Samsung eShop δεν λείπουν οι επιλογές από την entry-level κατηγορία. Συγκεκριμένα βρίσκουμε τρία μοντέλα, τα Galaxy A13, Galaxy A13 5G και Galaxy A33 5G που το καθένα έχει να προσφέρει όμορφο σχεδιασμό και κατασκευή, μεγάλη αυτονομία, ισχυρά συστήματα κάμερας και την εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

samsung-galaxy-tab-s8-series-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy Tab S8 Series

Η τελευταία σειρά tablets της Samsung αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως η εταιρεία τηρεί την δέσμευσή της να προσφέρει λύσεις σε κάθε πραγματική ανάγκη της καθημερινότητας του χρήστη. Περιλαμβάνει τρία μοντέλα, εκ των οποίων το Galaxy Tab S8 Ultra που διαθέτει την μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ στην κατηγορία των tablets. Όλη η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 έχει κατασκευαστεί με σκοπό να εκπληρώσει πλήρως τις επιθυμίες των καταναλωτών, με premium κατασκευή, εντυπωσιακές οθόνες, πανίσχυρο hardware και φυσικά μεγάλη αυτονομία, αλλά και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Ένα tablet από τη σειρά Galaxy Tab S8 θα γίνει σίγουρα ο καλύτερος σύντροφος για την εργασία και την διασκέδαση του κάθε χρήστη.

galaxy-buds2-pro-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Η νέα γενιά των premium ασύρματων ακουστικών της εταιρείας έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στην συγκεκριμένη κατηγορία. Με νέο μικρότερο σώμα, καλύτερο design για άνετη πολύωρη χρήση, βελτιωμένη τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου, μεγάλη αυτονομία και κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής ήχου 24-bit Hi-Fi, τα Galaxy Buds2 Pro προορίζονται να γίνουν ένα κόσμημα στα αυτιά του κάθε χρήστη, τόσο από αισθητικής πλευράς, όσο και από επιδόσεις!

galaxy-watch4-series-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy Watch4 40mm / Classic 46mm

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα WearOS powered by Samsung, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Google. Πέρα από την πανέμορφη κατασκευή του, το Galaxy Watch4 εκφράζει πλήρως το τρίπτυχο που χρειάζεται ο χρήστης από ένα smartwatch: Λειτουργικότητα - Αποτελεσματική Παρακολούθηση της Σωματικής Δραστηριότητας - Εμπειρία Χρήσης. Διαθέσιμο και στην Classic έκδοση που διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και περιστρεφόμενο περιθώριο για εναλλακτική διαχείριση του περιβάλλοντος χρήσης.

watch5-pro-samsung-eshop.jpg

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Το Galaxy Watch5 Pro αποτελεί το πιο ανθεκτικό και πλήρες, από πλευράς λειτουργιών, smartwatch που έχει κατασκευάσει η Samsung μέχρι σήμερα. Δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, γι΄ αυτό η εταιρεία επέλεξε Sapphire Crystal για την οθόνη και τιτάνιο για την ειδικά σχεδιασμένη στεφάνη του, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις. Η αυτονομία του είναι σημαντικά ενισχυμένη και στην πληθώρα των λειτουργιών ευεξίας και παρακολούθησης σωματικής δραστηριότητας έχουν προστεθεί εξειδικευμένες λύσεις για πεζοπορία και ποδηλασία.

Οι φετινές Black Friday και Cyber Monday προσφορές στο Samsung eShop δεν χάνονται!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://shop.samsung.com/gr/blackfriday

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.

Loading