Το Samsung Galaxy A8s επανέρχεται στο προσκήνιο και φαίνεται ότι θα αποτελέσει ορόσημο για την εταιρεία, τόσο για το γεγονός ότι θα είναι το πρώτο με Infinity-O Display (οπή στην οθόνη για την εμπρόσθια κάμερα), όσο και για το ότι μάλλον θα είναι το πρώτο της Samsung που δεν θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο από την εταιρεία, αλλά όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά. Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση του Galaxy A8s είναι ότι θα μας δείξει το δρόμο για το κυρίως πιάτο του πρώτου τριμήνου 2019, που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy S10. Υψηλόβαθμα στελέχη της Samsung έχουν επιβεβαιώσει ότι οι καινοτομίες θα δοκιμάζονται πρώτα στα mid-range smartphones της σειράς Galaxy A και έπειτα θα τις βλέπουμε πιο εκλεπτυσμένες στις ναυαρχίδες Galaxy S και Galaxy Note.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy A8s αναμένεται με οθόνη 6.4'', επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 710, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 3500mAh. Πιθανότατα θα παρουσιαστεί μέσα στο Δεκέμβριο, δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει τo παραπλήσιο μοντέλο της Huawei (βλ. Nova 4 επίσης μέσα στο Δεκέμβριο).

[via]

Advertisements