Samsung Galaxy Fold 2: Με under display κάμερα και νέα γραφίδα S Pen;

Τις τελευταίες ημέρες η κουβέντα περιστρέφεται δικαίως γύρω από το Samsung Galaxy Z Flip, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει παρατήσει τον σχεδιασμό του Galaxy Fold. Προς επίρρωσιν της διάθεσης της εταιρείας έρχονται στη δημοσιότητα ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το Galaxy Fold 2 και μάλιστα από διαφορετικές πηγές που συμφωνούν μεταξύ τους.

Για την ακρίβεια, κυκλοφορεί η πληροφορία πως το δεύτερης γενιάς Samsung Galaxy Fold θα διαθέτει selfie κάμερα κρυμμένη κάτω από την οθόνη (under-display camera), αλλά και νέας γενιάς γραφίδα S Pen για να εκμεταλλεύσαι πλήρως την οθόνη που φτάνει τις 7.7’’ όταν είναι ανοικτή.

Ο επανασχεδιασμός της γραφίδας κρίνεται αναγκαίος από τη στιγμή που η οθόνη του Galaxy Fold 2 είναι σαφέστατα πιο ευάλωτη σε γρατζουνιές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οθόνες των συμβατικών smartphones. Δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, αν θα χρησιμοποιηθεί και στο Galaxy Fold 2 το Ultra Thin Glass του Galaxy Z Flip.

Σχετικά με τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Fold 2 ακούγεται ότι θα δανειστεί τη διάταξη της κάμερας του Samsung Galaxy S20+, επομένως, αναμένεται με κύριο αισθητήρα 12MP + 64MP telephoto + 12MP ultrawide + 3D ToF. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθούν υλικά πολύ υψηλής ποιότητας, όπως κεραμικό και ανοξείδωτο ατσάλι.

Τέλος, η παρουσίαση του Samsung Galaxy Fold 2 λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020 μαζί με το Samsung Galaxy Note 20. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τα δούμε λίγο νωρίτερα, δηλαδή τον Ιούλιο, αλλά η δική μας εκτίμηση είναι ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις αρχές Αυγούστου, όπως πέρυσι.

[via]

Loading