Samsung Galaxy Fold: Δύσκολα θα το δούμε μέσα στον Ιούλιο

Πριν από λίγες ημέρες η Samsung είχε ανακοινώσει ότι κατάφερε να επιδιορθώσει τα προβλήματα του Samsung Galaxy Fold και ότι σύντομα θα αποκάλυπτε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το αναδιπλούμενο smartphone. Παρόλα αυτά, η εταιρεία παίρνει τον χρόνο της και δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει στο λανσάρισμα μέσα στον Ιούλιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κορέα, η Samsung ενημέρωσε τους εκπροσώπους Τύπου ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε θα βγάλει στην αγορά το Samsung Galaxy Fold και μάλιστα ένα στέλεχος της τόνισε πως αν ήταν να διοργανώσει κάποια εκδήλωση για το μεγάλο γεγονός μέσα στον Ιούλιο, τότε θα είχαν βγάλει ήδη κάποια σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy Fold θα έβγαινε στην αγορά στις 26 Απριλίου, αλλά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους πρώτους reviewers της συσκευής οδήγησαν στην επ αόριστον αναβολή του λανσαρίσματος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η Samsung να εφησυχάζει λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Huawei, κάτι που οδήγησε στην αναβολή της κυκλοφορίας και του Huawei Mate X.

[via]

Loading