Samsung Galaxy Fold: Ακυρώνονται αυτόματα οι προπαραγγελίες από τη Samsung

Πέρασαν αρκετές ημέρες, αλλά ακόμα δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση από τη Samsung σχετικά με την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Galaxy Fold. Παρόλα αυτά, η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να ακυρώσει τις προπαραγγελίες των πελατών της, με εξαίρεση όσους έχουν επιβεβαιώσει ότι εξακολουθούν να θέλουν να προμηθευτούν τη συσκευή.

Σε σχετικό email - ενημέρωση προς τους πελάτες, η Samsung αναγνωρίζει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους reviewers και δηλώνει ότι προχωρά αυτόματα στην ακύρωση της παραγγελίας, δίνοντας, ωστόσο, στον πελάτη τη δυνατότητα να σε status pre-order.

Αυτήν τη περίοδο σημειώνουμε πρόοδο στη βελτίωση του Samsung Galaxy Fold έτσι ώστε να πληροί τα υψηλά κριτήρια που περιμένετε από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δώσουμε μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, τουλάχιστον όχι για την ώρα.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε νέα σας και δεν έχουμε πραγματοποιήσει την αποστολή του Samsung Galaxy Fold μέχρι και την 31η Μαΐου, τότε η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα. Εάν δεν επιθυμείτε την ακύρωση, τότε μπορείτε να το δηλώσετε για να παραμείνει η παραγγελία ενεργή.

Δύσκολα, λοιπόν, θα δούμε το Samsung Galaxy Fold στην αγορά στο κοντινό μέλλον και δεν αποκλείεται η κυκλοφορία του να καθυστερήσει πολύ περισσότερο από την αρχική εκτίμηση της εταιρείας.

[via]

Loading