Samsung Galaxy Fold: Αυτές είναι οι διορθώσεις που έκανε η Samsung

Samsung Galaxy Fold video presentation

Ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας για το Samsung Galaxy Fold, αλλά τουλάχιστον μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες της Samsung για να διορθώσει τα προβλήματα στην κατασκευή του.

Σύμφωνα με μια αναφορά από την Κορέα, η Samsung έχει καταφέρει να λύσει και τα δύο βασικά προβλήματα. Το πρώτο ήταν η είσοδος ξένων σωμάτων από το μικρό κενό που άφηνε η οθόνη στο σημείο του μεντεσέ και το δεύτερο η προστατευτική μεμβράνη που μπέρδευε τους χρήστες και την προσπαθούσαν να την αφαιρέσουν.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, η Samsung τοποθέτησε με τέτοιο τρόπο την προστατευτική μεμβράνη, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία εμφανής άκρη για να την "τραβήξεις". Παράλληλα, έχει προσθέσει και ένα μεγάλο προειδοποιητικό μήνυμα που καθιστά σαφές ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί.

Σε ό,τι αφορά το κενό μεταξύ μεντεσέ και οθόνης, η Samsung λέγεται ότι το μείωσε στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι και πάλι υπάρχει η πιθανότητα με το χρόνο να εισέλθει σκόνη ή οτιδήποτε άλλο. Το γεγονός αυτό ίσως αποτελεί και μια ένδειξη πως ο σχεδιασμός που επέλεξε η Samsung ίσως να μην είναι ο ιδανικός για μια αναδιπλούμενη συσκευή,

Όπως και να 'χει, φαίνεται ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε ως μια ακριβή "beta" έκδοση για τη συγκεκριμένη κατηγορία, άσχετα αν η τιμή του είναι υψηλή.

[via]

Loading