Samsung Galaxy Note 10 / Pro: Πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τα πρώτα videos με renders των Samsung Galaxy Note 10 και Samsung Galaxy Note 10 Pro, τα οποία μας έδωσαν μια πρώτη εκτίμηση για την εμφάνιση των δύο μοντέλων. Σήμερα, η ιστοσελίδα 91Mobiles προχωρά στην αποκάλυψη των κωδικών ονομασιών τους και έχει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με την αναφορά τους, το Galaxy Note 10 έχει κωδική ονομασία SM-N975 και αναμένεται με οθόνη 6.4'' Dynamic AMOLED, 128GB αποθηκευτικό χώρο στη βασική έκδοση και μπαταρία χωρητικότητας 4170mAh, ενώ για το Galaxy Note 10 Pro η κωδική ονομάασία είναι SM-N976 και αναμένεται με οθόνη 6.8'' Dynamic AMOLED, 256GB αποθηκευτικό χώρο στη βασική έκδοση και έως 1TB στην κορυφαία, αλλά την ίδια μπαταρία 4170mAh. Αμφότερα θα τα δούμε λογικά σε 4G και 5G εκδόσεις.

Σχετικά με τον επεξεργαστή, ακούγεται έντονα ότι η Samsung ετοιμάζει νέο Exynos SoC με την αρχιτεκτονική 7nm και λιθογραφία EUV (Extreme UltraViolet). Αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο, μάλιστα, για συμφωνία της Samsung με την Qualcomm ώστε να κατασκευάσει η πρώτη τον επόμενης γενιάς επεξεργαστή Snapdragon 865 με την ίδια διαδικασία. Σε σύγκριση με τον επεξεργαστή του Galaxy Note9, η νέα έκδοση θεωρητικά μπορεί να προσφέρει 20% μεγαλύτερη ταχύτητα και 50% μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση.

Τέλος, παρά τις φήμες για φορτιστή 45W στα νέα Galaxy Note 10, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε φορτιστή 25W στα κουτιά τους.

[via]

Loading