up_icon
Smartphones Android Samsung

Samsung Galaxy Note20: Κορυφαία επιλογή για παραγωγικότητα και διασκέδαση

06 Οκτωβρίου 2020 Techgear Team

Samsung Galaxy Note20: Κορυφαία επιλογή για παραγωγικότητα και διασκέδαση


Η οικογένεια Samsung Galaxy Note αποτελεί από την πρώτη γενιά της σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία και τους χρήστες, θέτοντας παραδοσιακά νέους κανόνες για την πολυλειτουργικότητα των συσκευών που χρησιμοποιούμε διαρκώς στην καθημερινότητα μας. Είναι γεγονός ότι οι επαγγελματίες γνωρίζουν και επωφελούνται από τις καινοτομίες των smartphones της σειράς Galaxy Note εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά, οι ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς οδήγησαν τη Samsung στην απόφαση να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου χρήστη.

Η φετινή σειρά Samsung Galaxy Note20 προσφέρει δύναμη όπως ενός υπολογιστή για μέγιστη παραγωγικότητα και μια κορυφαία εμπειρία mobile gaming στα χέρια του χρήστη. Αν και από μόνες τους οι δύο εκδόσεις της σειράς είναι πανίσχυρες, ο συνδυασμός τους με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα τους χάριν στην απρόσκοπτη επικοινωνία όλων των συσκευών μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βοηθούν τον χρήστη να πετύχει ακόμη περισσότερα σε οποιονδήποτε τομέα τον ενδιαφέρει (π.χ. εργασία, fitness, διασκέδαση).

samsung-galaxy-note20-ultra-techgear-review-10.jpg

Εργασία και Παραγωγικότητα

Νέα γραφίδα S Pen

Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας Galaxy Note είναι φυσικά η γραφίδα S Pen. Το λανσάρισμα της σειράς Samsung Galaxy Note20 συνοδεύτηκε από μια νέας γενιάς γραφίδας S Pen, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και πλέον προσφέρει μια εμπειρία χρήσης εφάμιλλη με αυτήν ενός πραγματικού στυλό.

Χάριν στον ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz στην οθόνη, η ακρίβεια και η ταχύτητα απόκρισης έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που έχουμε δει ποτέ (μόλις 9ms), ενώ η προσθήκη των νέων Anywhere Actions έρχονται να απογειώσουν την ευκολία διαχείρισης της συσκευής εξ αποστάσεως. Η Samsung δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις έως 5 χειρονομίες για τη γραφίδα S Pen που θα εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες (π.χ. back, home, recent apps, smart select, screen write).

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ότι βρίσκεστε εν μέσω μιας παρουσίασης και θέλετε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας ένα συγκεκριμένο video από τη γκαλερί του Galaxy Note20. Μπορείτε απλά να εκτελέσετε την αντίστοιχη χειρονομία με το S Pen από την άλλη άκρη του γραφείου, να μεταφερθείτε στις Recent Apps, να επιλέξετε το video και να επανέλθετε στην παρουσίαση σας.

samsung-notes-app.jpg

Samsung Notes

Η Samsung πρόσθεσε αρκετές πολύ χρήσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή Notes και σε συνδυασμό με τη νέα γραφίδα S Pen ο χρήστης μπορεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά του.

  • PDF Annotation: Πλέον υποστηρίζεται η εισαγωγή αρχείων PDF στην εφαρμογή Samsung Notes και η δυνατότητα να γράφεις σημειώσεις απευθείας επάνω στις σελίδες του αρχείου. Αντί, λοιπόν, να εκτυπώνεις ένα αρχείο και να γράφεις επάνω στο χαρτί, μπορείς απλά να το ανοίγεις ψηφιακά μέσα από την εφαρμογή Samsung Notes και με τη βοήθεια της γραφίδας S Pen να σημειώνεις οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση έχεις. Ιδιαίτερα χρήσιμο αν είσαι π.χ. φοιτητής ή manager!
  • Audio Bookmark: Για όσους ηχογραφούν μαθήματα, διαλέξεις, συνεντεύξεις ή meetings, και ταυτόχρονα κρατούν γραπτές σημειώσεις, με το Audio Bookmark μπορούν να συγχρονίζουν τις ηχογραφήσεις με το γραπτό κείμενο στο Samsung Notes. Αυτό σημαίνει πως μπορούν πολύ εύκολα να επιλέγουν μια λέξη και να ακούν το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ηχογράφηση τους.
  • Auto Save & Sync: Όλες οι σημειώσεις του χρήστη αποθηκεύονται και συγχρονίζονται αυτόματα στον cloud λογαριασμό του (μέσω Samsung Account), έτσι ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή όπως smartphone, tablet ή υπολογιστή.
  • Auto Straighten: Η εφαρμογή Samsung Notes ευθυγραμμίζει αυτόματα τις πρόχειρες σημειώσεις που κρατά ο χρήστης με τη γραφίδα S Pen για να γίνουν πιο ευανάγνωστες.
  • Folders: Λαμβάνοντας υπόψιν τη γνώμη των χρηστών, η Samsung δημιούργησε ένα νέο σύστημα φακέλων για την αποθήκευση και την οργάνωση των σημειώσεων που θυμίζει περισσότερο αυτόν των Windows PCs.samsung-your-phone.jpg

Εκτεταμένη συνεργασία με τη Microsoft

Η Samsung συνεργάζεται με τη Microsoft εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, οι αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες λόγω της απομακρυσμένης εργασίας οδήγησαν τις δύο πλευρές στην ανάπτυξη νέων λύσεων με σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Μέσα από την εφαρμογή Your Phone της Microsoft και την ενσωμάτωση του Link to Windows της Samsung, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν ορισμένες Galaxy συσκευές με τον υπολογιστή τους (Windows 10) για να παρακολουθούν εκεί μηνύματα, φωτογραφίες, ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις κ.ά. σε πραγματικό χρόνο χωρίς να χρειάζεται να πιάσουν στα χέρια τους το smartphone.

Μέσω του Samsung Account γίνεται αυτόματος συχρονισμός της εφαρμογής Samsung Notes στη σουίτα Microsoft 365 (συμπεριλαμβάνονται τα Outlook και OneNote), έτσι ώστε να βλέπεις τις σημειώσεις σου απευθείας στις εφαρμογές - υπηρεσίες της Microsoft, ενώ οι υπενθυμίσεις (Reminders) μεταφέρονται σε όλες τις συμβατές πλατφόρμες (π.χ. Outlook, To Do, Teams) για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι έχεις να κάνεις.

Το Link to Windows σου προσφέρει τη δυνατότητα να απαντάς σε εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιείς τις αγαπημένες mobile εφαρμογές στον υπολογιστή σου. Πλέον, σε συνεργασία με το Your Phone, μπορείς να προσθέτεις mobile εφαρμογές στην Taskbar και το Start Menu του υπολογιστή, καθώς και να εκτελείς ενέργειες drag-and-drop (για τη μεταφορά αρχείων από το smartphone στον υπολογιστή) και copy-paste (για να μην γράφεις ξανά τα ίδια). Σημειώστε, επίσης, ότι μέσα από την εφαρμογή Samsung Notes είναι εφικτό να εξάγεις τα αρχεία σου σε PDF, MS Word και PowerPoint format.

Η συνεργασία με τη Microsoft δεν σταματά εδώ, διότι οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν διαρκώς νέα εργαλεία για την άμεση επικοινωνία των συσκευών του οικοσυστήματος Galaxy με το λειτουργικό σύστημα Windows. Άλλωστε, μία εξίσου μεγάλη συνεργασία αφορά και τον χώρο του gaming που θα αναλύσουμε παρακάτω.

samsung-dex-note20.jpg

Ασύρματη λειτουργία DeX

Η εξέλιξη του συστήματος Samsung DeX αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο παράσημο για την εταιρεία και στην περίπτωση του Galaxy Note20 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για βελτίωση της παραγωγικότητας, όσο και για λόγους διασκέδασης. Ξεχνάμε τα καλώδια, αφού η σύνδεση της συσκευής με μια Smart TV γίνεται ασύρματα και άμεσα, έτσι ώστε να βλέπεις περιεχόμενο στην τηλεόραση και παράλληλα να στρέφεσαι στην οθόνη του smartphone/tablet για να κρατάς σημειώσεις με τη γραφίδα S Pen ή να συνομιλείς με τους φίλους σου ή να χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές ή απλά να το μετατρέψεις σε τηλεχειριστήριο.

Samsung Knox

Η επαγγελματική χρήση του Galaxy Note20 προϋποθέτει ότι ο χρήστης θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Όπως οι περισσότερες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy, έτσι και αυτή η σειρά προστατεύεται από την πλατφόρμα Samsung Knox, μια πολυεπίπεδη άμυνα απέναντι σε κάθε είδους απειλή.

Τεχνολογίες 5G και UWB (Ultra-wide Band)

Οι δύο εκδόσεις της σειράς διαθέτουν ενσωματωμένο 5G modem για την υποστήριξη δικτύων mmWave και sub-6GHz, επομένως, είναι έτοιμα για την επόμενη γενιά που έρχεται και στη χώρα μας μέσα στο 2021. Από την άλλη, η λειτουργία UWB επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία απλά στρέφοντας το Galaxy Note20 προς την κατεύθυνση μιας άλλης συμβατής συσκευής! Κρατήστε ότι η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει βελτιώσεις και στις κεραίες WiFi και Bluetooth για ακόμη καλύτερη απόδοση.

Αυτονομία

Με τόσες δυνατότητες και λειτουργίες, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι σαφέστατα η αυτονομία. Αμφότερα τα Samsung Galaxy Note20 διαθέτουν μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που βγάζουν άνετα μία ημέρα έντονης χρήσης, αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να φορτίσεις η διαδικασία είναι ταχύτατη (γέμισμα στο 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά φόρτισης).

Hardware

To Galaxy Note20 διαθέτει οθόνη μεγέθους 6.7’’ και το Galaxy Note20 Ultra οθόνη 6.9’’ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz για μια μοναδική εμπειρία χρήσης τόσο στην πλοήγηση, όσο και στην παρακολούθηση περιεχομένου και το gaming. Σημαντικό, επίσης, για την προστασία της μπαταρίας είναι το γεγονός ότι ο ρυθμός ανανέωσης μεταβάλλεται αυτόματα ανάλογα με το περιεχόμενο, ούτως ώστε να μην καταναλώνεται άσκοπα η μπαταρία.

Ακόμη, ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής, η μεγάλη μνήμη RAM (8GB/12GB) και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος (256GB/512GB) αποτελούν εγγύηση για κορυφαία και απροβλημάτιστη απόδοση για οποιαδήποτε συνθήκη λειτουργίας. Μη ξεχνάμε και τον in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που προσφέρει ταχύτατο ξεκλείδωμα με ασφάλεια.

samsung-gaming-note20.jpg

Gaming και Διασκέδαση

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η σειρά Samsung Galaxy Note20 αποτινάσσει από την οικογένεια Note τον απόλυτο χαρακτηρισμό του “επαγγελματικού smartphone. Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση και στον τομέα της διασκέδασης, όπως και σε αυτόν του mobile gaming που γνωρίζει τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια. Οι βελτιστοποιήσεις που έγιναν στις κεραίες WiFi και Bluetooth δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει βελτιστοποιημένο gaming χωρίς καθυστερήσεις, συνδέοντας μάλιστα και τηλεχειριστήριο μέσω Bluetooth.

Εντυπωσιακές και οι νέες λειτουργίες για την εφαρμογή της κάμερας, ειδικά στο κομμάτι που αφορά τη λήψη video. Η σειρά Samsung Galaxy Note20 περιλαμβάνει το Pro Video Mode για κινηματογραφικές λήψεις σε ανάλυση 8K ή 4K στα 24fps, πεντακάθαρα slow-motion σε ανάλυση Full HD στα 120fps και δυνατότητα να ελέγξεις την ταχύτητα του zoom in/out κατά τη διάρκεια της λήψης για πιο δραματικά εφέ. Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει με ρυθμό 120Hz στην εντυπωσιακή οθόνη τους για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Όσοι τραβάτε συχνά videos θα γνωρίζετε ότι δεν αρκεί μόνο η ποιότητα της εικόνας για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εξίσου σημαντικός είναι και ο ήχος. Μέσα από το Pro Video mode μπορείς να κατευθύνεις τη διεύθυνση εγγραφής του ήχου, να ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο την ένταση του, αλλά και να συνδέσεις εξωτερική συσκευή για την εγγραφή του ήχου για καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν συνδέσεις το Galaxy Note20 με τα ακουστικά Galaxy Buds Live μπορείς να επωφεληθείς από τα τρία μικρόφωνα τους για να ελαχιστοποιηθεί ο εξωτερικός θόρυβος και να ακούγεται πεντακάθαρα μόνο η φωνή σου (ιδανικό για vloggers).

Οικοσύστημα Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Buds Live

Τα νέα ακουστικά της Samsung έρχονται με πρωτοποριακό εργονομικό σχεδιασμό για άνετη τοποθέτηση σε κάθε σχήμα αυτιού του χρήστη, χωρίς τον κίνδυνο να πέσουν ή να κουράσουν μετά από αρκετή ώρα χρήσης. Προσφέρουν μια premium εμπειρία με πεντακάθαρο ήχο σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, καθώς και τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) παρά το γεγονός ότι είναι ακουστικά ανοιχτού τύπου.

Η σύνδεση τους με άλλες συσκευές (Android, iOS, PC, τηλεοράσεις) γίνεται άμεσα μέσω Bluetooth, μπορείς να τα διαχειρίζεσαι πανεύκολα με αγγίγματα (taps) και φωνητικές εντολές, αλλά και να αλλάζεις τη συσκευή - πηγή χωρίς να απαιτείται διαδικασία σύνδεσης - αποσύνδεσης. Στα αξιοσημείωτα το Game Mode μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable για βελτίωση του χρόνου απόκρισης κατά τη διάρκεια των gaming sessions, η μεγάλη αυτονομία και η ταχύτατη φόρτιση τους (5 λεπτά αρκούν για μια 1 ώρα χρήσης).

samsung-galaxy-tab-s7-techgear-review.jpg

Samsung Galaxy Tab S7+

Η απόλυτη συσκευή για μέγιστη φορητότητα, παραγωγικότητα και διασκέδαση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Με πανίσχυρο hardware, συνδεσιμότητα 5G, γραφίδα S Pen, μεγάλη αυτονομία και μια κρυστάλλινη εικόνα στη μεγάλη οθόνη του, το Galaxy Tab S7+ μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, διασκέδαση, gaming και δημιουργικότητα.

Ειδικά για τη γραφίδα S Pen υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών που είναι βελτιστοποιημένες ειδικά για αυτήν με σκοπό να αναδείξουν τις δυνατότητές της και να απογειώσουν τη δημιουργικότητα του χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει σχεδόν οτιδήποτε κάνει από το Samsung Galaxy Tab S7+ σε συμβατά Galaxy smartphones με συγχρονισμό της προόδου του μέσα από το Samsung Account.

samsung-galaxy-watch3-techgear-review.jpg

Samsung Galaxy Watch 3

Το νέας γενιάς smartwatch είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον κάθε χρήστη, προκειμένου να παρακολουθεί την υγεία του, να πετυχαίνει τους στόχους που έχει θέσει για τη σωματική δραστηριότητά του, αλλά και να εκτελεί διάφορες ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να πιάσει στα χέρια του το smartphone. Όλα αυτά σε ένα smartwatch με πολυτελή κατασκευή που μπορεί να φορά στο χέρι του υπό οποιαδήποτε συνθήκη σαν ένα κλασικό ρολόι.

Στο Samsung Galaxy Watch 3 μπορείς μεταξύ άλλων να παρακολουθείς τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα, τους καρδιακούς παλμούς, να πραγματοποιείς ηλεκτροκαρδιογράφημα και να επωφεληθείς από τα 120 διαφορετικά προγράμματα fitness, ενώ σε περίπτωση που εντοπιστεί απότομη πτώση αποστέλλεται αυτόματα η τοποθεσία σου στις επαφές που έχεις προεπιλέξει.

Σε πιο συμβατικές λειτουργίες, με το Galaxy Watch 3 μπορείς να πραγματοποιείς και να απαντάς σε κλήσεις, να παρακολουθείς εισερχόμενες ειδοποιήσεις, να απαντάς σε εφαρμογές messaging (ακόμη και να γράψεις μήνυμα επάνω στην οθόνη), να ακούς μουσική κ.ά.

Επίλογος

Σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των χρηστών αναζητά μία συσκευή που να του προσφέρει τα πάντα στον μέγιστο βαθμό, το Samsung Galaxy Note20 αποτελεί την απάντηση για κάθε ανάγκη και επιθυμία. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, ο προορισμός είναι ένας!

Sponsored by Samsung


Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Νέα στοιχεία για τα επερχόμενα Pixel Fold, Pixel 8 και Pixel 7a

17 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Συνεχίζονται οι διαρροές για νέες συσκευές Made by Google, με την ιστοσελίδα WinFuture να ισχυρίζεται ότι στο συνέδριο Google I/O 2023 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των Pixel Fold και Pixel 7a, ενώ η κυκλοφορία...

HUAWEI Mate X3: Επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας με δορυφόρο

17 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση της HUAWEI όπου θα παρουσιαστούν η νέα σειρά HUAWEI P60 και το νέο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας με ονομασία HUAWEI Mate X3. Μέχρι στιγμής ...

Samsung Galaxy A24: Όλα τα χαρακτηριστικά και για το entry-level μοντέλο

17 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Μόλις προχθές είχαμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια για τα Samsung Galaxy A34 και Galaxy A54, αλλά η φετινή οικογένεια Galaxy A θα εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερα μοντέλα στο κοντινό μέλλον. Ένα από αυτά θα είναι ...

Xiaomi 13: Διαθέσιμη η νέα σειρά στην Ελλάδα

15 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η Xiaomi ανακοινώνει τη διάθεση της σειράς Xiaomi 13 για την ελληνική αγορά. Η νέα εντυπωσιακή σειρά smartphones της Xiaomi αποτελείται από τα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite. Οι πολυαναμενόμενες ...

Pixel 8 Pro: Πρώτα renders για την επόμενη ναυαρχίδα της Google

15 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Έφτασε κιόλας ο καιρός να δούμε τα πρώτα CAD renders για την επόμενη γενιά Pixel smartphone της Google, καθώς η ιστοσελίδα Smartprix σε συνεργασία με τον έγκυρο leakster Onleaks προχώρησαν στην δημοσίευση ...

Samsung Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G, επίσημα τα νέα mid-range smartphones της εταιρείας

15 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Μετά τις χθεσινές διαρροές, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και επίσημα δύο νέα μοντέλα της φετινής σειράς Galaxy A που λογικά θα σημειώσουν και φέτος μεγάλο αριθμό πωλήσεων στη mid-range κατηγορία. Ο λόγος για τα ...

Samsung Galaxy A34 5G: Πλήρης διαρροή χαρακτηριστικών και τιμής στην Ευρώπη

14 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Για μια ακόμη φορά οι διαρροές για smartphones της Samsung αποκαλύπτουν τα πάντα πριν την ώρα τους. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε κυριολεκτικά οτιδήποτε αφορά το Samsung Galaxy A34 5G που θα παρουσιαστεί ...

HUAWEI P60 Series και HUAWEI Mate X3 παρουσιάζονται επίσημα στις 23 Μαρτίου

14 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Ο κύβος ερρίφθη για την επόμενη ναυαρχίδα της HUAWEI, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση της σειράς HUAWEI P60 στις 23 Μαρτίου 2023 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην ...

iPhone 14 Pro Max εναντίον Galaxy S23 Ultra: Ποιο είναι ανθεκτικότερο;

11 Μαρτίου 2023 Christos Elpidis

Για άλλη μια φορά το κανάλι PhoneBuff πραγματοποιεί σύγκριση ανθεκτικότητας μεταξύ των δύο κορυφαίων εκπροσώπων των mobile λειτουργικών συστημάτων iOS και Android OS. Όπως αντιλαμβάνεστε, η κόντρα αφορά τα ...

Redmi 12C: Το πλήρες κινητό για τον «απλό» χρήστη

10 Μαρτίου 2023 Techgear Team

H Xiaomi ανακοίνωσε τη διάθεση του Redmi 12C, του νέου, ολοκληρωμένου smartphone για χρήστες χωρίς ειδικές απαιτήσεις, το οποίο διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις για την κατηγορία του. Χάρη στον επεξεργαστή ...

Loader
please wait
techgear_icon