Samsung Galaxy Note8: Φήμες για επεξεργαστή Snapdragon 836 και απογοήτευση για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το Samsung Galaxy Note8 θα μας απασχολήσει έντονα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η φημολογία και οι διαρροές πληροφοριών για τη συσκευή που θα πρέπει να σβήσει οριστικά τη ρετσινιά του προηγούμενου μοντέλου. Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει ότι θα διαθέτει οθόνη 6.3'' Infinity Display και διπλή κάμερα, αλλά τώρα έρχονται στη δημοσιότητα νέες φήμες για τον επεξεργαστή και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από μια αναφορά που μας έρχεται από την Κορέα μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy Note8 θα διαθέτει μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του επεξεργαστή Snapdragon 835, η οποία θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού με ονομασία Snapdragon 836 και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί επίσης στα LG V30 και τα νέα Google Pixel smartphones.

Σε ό,τι αφορά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ούτε τώρα θα τον δούμε ενσωματωμένο μέσα στην οθόνη, καθότι η Samsung δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει την τεχνολογία της Synaptics όπως θα ήθελε.

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά για σωρεία πληροφοριών σχετικά με το Galaxy Note8, το οποίο πιθανότατα θα παρουσιαστεί στην IFA Berlin 2017 το Σεπτέμβριο.

[via]

Loading