Samsung: Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα προμοτάρει το Galaxy Note9 από...iPhone

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung την "πατάει" με αυτόν τον τρόπο, απλά θα χρειαστεί να "ξηλώσει" κάποιους από τις θέσεις τους πολύ σύντομα. Η κουβέντα γίνεται για το γεγονός ότι μέσα σε ένα μήνα, δύο επίσημοι λογαριασμοί Twitter της εταιρείας σε Νιγηρία και ΗΑΕ κάνουν το ίδιο, πολύ σοβαρό λάθος. Αμφότεροι δημοσίευσαν tweets που εξυμνούν την οθόνη Super AMOLED του Samsung Galaxy Note9, αλλά η δημιουργία και αποστολή του tweet έχει γίνει από....iPhone.

Στο παρελθόν συνήθως βλέπαμε brand ambassadors να υποπίπτουν σε αυτό το λάθος και σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις ακυρώθηκαν τα σύμφωνα συνεργασίας ή έγιναν μέχρι και αγωγές για το πλήγμα στο πρεστίζ της εταιρείας. Παραδόξως, ποτέ δεν έχουμε δει να συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή κάποιος να προωθεί το iPhone και να το κάνει με κάποια άλλη συσκευή στα χέρια του. Όπως και να 'χει, κάποιοι σίγουρα έχουν χάσει τις θέσεις τους.

Κι εσύ βρε αδερφέ, προτού ανεβάσεις tweet για να μιλήσεις για την "απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο Samsung Galaxy Note9" βεβαιώσου ότι το κρατάς στα χέρια σου. Εκτός αν θόλωσε το μυαλό σου από την εντυπωσιακή οθόνη...

[via]

Loading