Samsung Galaxy Ring: Το teaser για το one more thing της εταιρείας

Το Samsung Galaxy Unpacked πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ και όπως αναμενόταν, η εταιρεία το εκμεταλλεύτηκε για να αποκαλύψει επίσημα τρία νέα smartphones-ναυαρχίδες, τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra. Στο τέλος της εκδήλωσης, όμως, η Samsung αποφάσισε να κάνει την μεγάλη έκπληξη με ένα teaser.

Αρχικά, η παρουσίαση επικεντρώθηκε στα νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στην εφαρμογή και την πλατφόρμα Samsung Health, συμπεριλαμβανομένων νέων τρόπων παρακολούθησης των προτύπων ύπνου ενός ατόμου με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Θα προστεθεί επίσης το My Vitality Score, το οποίο, σύμφωνα με τη Samsung, θα δίνει στους χρήστες μια γενική εικόνα της υγείας τους καθημερινά.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι σύντομα θα προστεθούν τα χαρακτηριστικά του Samsung Health «σε μια ολοκαίνουργια συσκευή» που δεν είναι άλλη από το περιβόητο Samsung Ring! Από το γρήγορο teaser, παρατηρήσαμε ένα δαχτυλίδι που αφορά το fitness και την υγεία, με μερικούς ενδιαφέροντες αισθητήρες τοποθετημένους στην εσωτερική πλευρά της συσκευής.

Ουσιαστικά, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy Ring σε αυτό το στάδιο, καθώς η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τις προδιαγραφές του hardware, την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ποιος ξέρει, ίσως στο επερχόμενο MWC 2024 στη Βαρκελώνη να μάθουμε περισσότερα!

Loading