Τα Samsung Galaxy S10e, S10 & S10+ από σήμερα διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τα νέα 4G+ smartphones Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ έφθασαν στην Ελλάδα και είναι, από σήμερα, διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S10e από €789 (€21,92/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), το Samsung Galaxy S10 από €939 (€26,08/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) και το Samsung Galaxy S10+ από €1.039 (€28,86/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE, και να τα συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Κατασκευασμένη με premium υλικά, η νέα σειρά Galaxy S10 ξεχωρίζει για τις ισχυρές της επιδόσεις. Τα νέα μοντέλα χρησιμοποιούν υπερηχητικά κύματα για να ταυτοποιήσουν το δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη, είναι τα πρώτα smartphones με οθόνη Dynamic AMOLED για μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και εξαιρετική φωτεινότητα, ενώ διαθέτουν «επαγγελματική» κύρια κάμερα. Στα προηγμένα specs τους συγκαταλέγονται, επίσης, η δυνατότητα να μοιράζουν ασύρματα την ενέργεια της μπαταρίας σε Samsung Wearables και άλλες συσκευές, ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής 8nm, αλλά και η ανθεκτικότητά τους σε χαρακιές, νερό και σκόνη (πιστοποίηση IP68). Με τα Galaxy S10 οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως σε έναν υπολογιστή, καθώς υποστηρίζουν το “Unity Game Engine” που εξασφαλίζει εντυπωσιακά γραφικά και μειώνει τα κολλήματα.

Τα νέα μοντέλα της Samsung διατίθενται σε τρία χρώματα (Prism Black, Prism White, Prism Green – το Samsung Galaxy S10e και στο χρώμα Canary Yellow) και στις εκδόσεις 128GB και 512GB, ενώ το Galaxy S10+  διατίθεται και στην έκδοση 1TB.

Διαθέσιμο είναι από σήμερα και το SAMSUNG Galaxy Watch Active στα €249 (€20,75/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις). Το νέο smartwatch της Samsung, διαθέτει κομψό, αθλητικό σχεδιασμό, είναι ανθεκτικό στο νερό και έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης άσκησης.

Με τα νέα smartphones της Samsung, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 95% αντίστοιχα. Το δίκτυο της COSMOTE έχει βραβευτεί από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα.

Loading