Samsung Galaxy S10: Ο in-display αισθητήρας δεν θα λειτουργεί καλά αν υπάρχει προστατευτικό οθόνης

Ημέρα αφιερωμένη στους in-display αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων η σημερινή, καθώς μετά τις ειδήσεις για τους νέους αισθητήρες των Oppo και Xiaomi μας έρχεται και μια ενημέρωση για αυτόν που θα χρησιμοποιηθεί στα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Samsung θα κάνει μεν το άλμα τοποθετώντας in-display αισθητήρα τεχνολογίας υπερήχων για πρώτη φορά στη flagship σειρά της (εκτός από τη Lite έκδοση), αλλά ορισμένοι κατασκευαστές περιφερειακών αναφέρουν ότι δεν θα λειτουργεί σε περίπτωση που ο χρήστης τοποθετήσει εξωτερική μεμβράνη προστασίας για την οθόνη του.

Η πληροφορία έρχεται από την Armadillotek, η οποία προετοιμάζει τις δικές της θήκες για τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+ δοκιμάζοντας τα προϊόντα της σε τελικές εκδόσεις των δύο μοντέλων. Το πόρισμα τους είναι ότι ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν λειτουργεί καθόλου ικανοποιητικά αν υπάρχει προστατευτικό οθόνης και γι' αυτό αποφάσισαν η κορυφαία θήκη τους, η Vanguard, να μην έχει ενσωματωμένο screen protector.

Θα δούμε τι ακριβώς ισχύει όταν με το καλό γίνει η επίσημη παρουσίαση στις 20 Φεβρουαρίου!

[via]

Loading