Τα νέα Samsung Galaxy S10 έρχονται στη Vodafone

Η Vodafone υποδέχεται τα νέα Samsung Galaxy S10+, S10 και S10e δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν με έως 48 άτοκες δόσεις, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone αλλά και το vodafone.gr.

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S10 έρχεται με infinity-O οθόνη που καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά των συσκευών που διαθέτουν οθόνη 6,4 - 6,1 και 5,8 ιντσών αντίστοιχα. Όλες οι οθόνες είναι τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης 2Κ+ ενώ διαθέτoυν καινούριο User Interface της Samsung One UI, που προσφέρει μια τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης. Το Galaxy S10 διαθέτει τριπλή κάμερα ενώ το Galaxy S10+ διαθέτει 5 κάμερες (3 πίσω και 2 εμπρός) για μοναδικές φωτογραφίες και selfies.

Παράλληλα, τα νέα Samsung Galaxy S10 & S10+ μεταξύ άλλων διαθέτουν υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ δίνουν τη δυνατότητα φόρτισης δεύτερης συσκευής, μέσω της λειτουργίας Wireless Powershare και τη χρήση ενός συνηθισμένου φορτιστή. Διαθέτουν, επίσης δυνατότητα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και αποθηκευτικό χώρο από 128GB έως 1TB.

Τα νέα Samsung Galaxy S10e και Samsung Galaxy S10 θα είναι διαθέσιμα σε δυο χρώματα Prism White και Prism Black, ενώ το Galaxy S10+ θα είναι επίσης διαθέσιμο σε δύο, ολοκαίνουρια premium Κεραμικά Μοντέλα: Ceramic Black and Ceramic White. Οι συσκευές θα διατίθενται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €789, €939 και €1039 αντίστοιχα.

Μαζί με την νέα σειρά Samsung Galaxy S10 στα καταστήματα Vodafone, όλοι μπορούν να βρουν και το νέο Samsung Galaxy Active Watch σε 4 χρώματα για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο, στην προτεινόμενη λιανική τιμή στα €249,90, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και θηκών σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Από τις 11 Μαρτίου, διαθέσιμα θα είναι και τα νέα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds σε τρία χρώματα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €149.

Παράλληλα, στα καταστήματα της Vodafone, η Ομάδα Ready βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές για να τους βοηθήσει να γνωρίσουν τις δυνατότητες των νέων συσκευών, να μάθουν όσα χρειάζονται για τις λειτουργείες και τις ρυθμίσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S10 στο http://bit.ly/2GDiggj και για το Samsung Galaxy S10+ στο http://bit.ly/2Ivc9wj

Loading