Samsung Galaxy S22: Πρώτο teaser για το Unpacked Event του Φεβρουαρίου

Η Samsung δημοσίευσε το πρώτο teaser για το Unpacked Event του Φεβρουαρίου, το οποίο μπορεί να μην αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης, αλλά μας προσκαλεί να “σπάσουμε τους κανόνες”. Η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι θα γνωρίσουμε τη νέα σειρά Galaxy S22 και τονίζει ότι η νέα γενιά θα ενσωματώσει τις κορυφαίες εμπειρίες της οικογένειας Samsung Galaxy.

Στο Unpacked του Φεβρουαρίου 2022 θα σας παρουσιάσουμε το καλύτερο Galaxy S smartphone που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Η νέα γενιά Galaxy S είναι εδώ για να προσφέρει τις κορυφαίες εμπειρίες της οικογένειας Samsung Galaxy σε μια απόλυτη συσκευή.
Μαζί της θα νικήσετε τη νύχτα με τις κορυφαίες και πιο φωτεινές λήψεις φωτογραφιών και videos που έχετε τραβήξει ποτέ με κάποιο smartphone. Επίσης θα κυριαρχήσετε την ημέρα με ισχύ, ταχύτητα και εργαλεία που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλά. Θα γίνετε μέρος του οικοσυστήματος Galaxy και φυσικά θα βοηθήσετε τη Samsung να ξαναγράψει το μέλλον των smartphones.

Πιθανότατα θα μάθουμε την ακριβή ημερομηνία της παρουσίασης μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ έρχονται διαρκώς νέες διαρροές από renders και τεχνικά χαρακτηριστικά για τα μοντέλα της σειράς Galaxy S22.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading