Samsung Galaxy S22 Ultra: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες!

Άρχισαν να σοβαρεύουν οι διαρροές για το Samsung Galaxy S22 Ultra, καθώς μετά από τα κλασικά renders ήρθε η ώρα να δούμε φωτογραφίες της συσκευής από hands-on που κατάφερε να “υποκλέψει” το FrontPageTech. Αν θεωρήσουμε ότι είναι αληθινές, το επερχόμενο Galaxy S22 Ultra θα μοιάζει περισσότερο με συσκευή της σειράς Galaxy Note παρά με αυτές που έχουμε συνηθίσει στη σειρά Galaxy S.

Το πίσω μέρος, πάντως, είναι ριζικά επανασχεδιασμένο στο θέμα της κάμερας, αφού διακρίνουμε κυκλικές εγκοπές για κάθε αισθητήρα και το LED flash αντί ενός παραδοσιακού ενιαίου camera module. Επιπλέον, το πίσω μέρος μοιάζει με πλαστικό που έχει matte επίστρωση, αλλά μπορεί να μας ξεγελά η φωτογραφία ή να πρόκειται για πολύ πρώιμη έκδοση πρωτότυπου. Στο κάτω μέρος διακρίνουμε υποδοχή USB Type-C, ηχείο, υποδοχή για κάρτες SIM και υποδοχή για τη γραφίδα S Pen.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 898 SoC, ενώ για τις κάμερες ακούγεται διάταξη 108MP + 12MP ultrawide + 10MP telephoto (3x) + 10MP telephoto (10x) και η εμπρόσθια σε οπή κεντρικά επάνω στην οθόνη, μιας και η τεχνολογία UDC (under-display camera) παραμένει για την ώρα αποκλειστικότητα των foldables.

Είναι νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και σίγουρα θα περιμένουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S22 αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουαρίο του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading