Samsung Galaxy S22 Ultra: Αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτικό σε βασανιστικές δοκιμές

Σειρά του Zack Nelson (aka JerryRigEverything) να δοκιμάσει τις αντοχές του κορυφαίου Android smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy S22 Ultra. Ο δημοφιλής YouTuber πραγματοποιεί τις κλασικές δοκιμές του προσπαθώντας να λυγίσει, να χαράξει και να κάψει την οθόνη της συσκευής.

Η πρώτη παρατήρηση του Nelson είναι ότι η Samsung δεν έχει τοποθετήσει κάποια έξτρα προστατευτική επικάλυψη μπροστά από την οθόνη του Galaxy S22 Ultra. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία στην επικάλυψη Gorilla Glass Victus+ αποδεικνύεται σωστή, μιας και η συσκευή εμφανίζει τα πρώτα σημάδια εγχάραξης όταν φτάσει στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs, ενώ από το επίπεδο 7 και έπειτα γίνονται πραγματικά εμφανείς οι γρατζουνιές.

Στη συνέχεια πιάνει στα χέρια του τη γραφίδα S Pen, την οποία σπάζει στα δύο για να παρατηρήσει τι υπάρχει στο εσωτερικό της. Η κατασκευή είναι παρόμοια με αυτήν των προηγούμενων γενεών και είναι ανθεκτική στο νερό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δυσκολεύεται το ίδιο να χαράξει το πίσω μέρος και τους φακούς των καμερών του Galaxy S22 Ultra. Στα θετικά, επίσης, το γεγονός ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερύθρων εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ακόμα και αφότου έχει χαραχτεί η οθόνη.

Τέλος, η άσκηση πίεσης δεν πτοεί ιδιαίτερα το Samsung Galaxy S22 Ultra απόδειξη ότι είναι όντως πολύ στιβαρή και ανθεκτική συνολικά η κατασκευή του. Πρόσφατα, πάντως, η ναυαρχίδα άλλης εταιρείας έσπασε στη μέση στην ίδια δοκιμή…

Loading