Samsung Galaxy S6 / S6 Edge σε συγκριτικό bend test και επίσημη απάντηση της εταιρείας για την αντοχή τους [Videos]

Galaxy--nbspS6-and-S6-edge-stress-test-videos-and-design-shots

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ένα ανεπίσημο test πτώσης του Samsung Galaxy S6 Edge που βέβαια αμφισβητήθηκε από αρκετό κόσμο, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε το bend test της υπηρεσίας SquareTrade που σύγκρινε την αντοχή των Galaxy S6 / S6 Edge με το iPhone 6 Plus  και έδειξε ότι "σπάζουν" σε μικρότερη πίεση από αυτήν των συσκευών της Apple (βλ. παρακάτω).

Τελικά, η Samsung αποφάσισε να πάρει θέση με μια επίσημη δήλωση στο blog της, όπου αναφέρει ότι η πίεση του test δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες και ότι για να σπάσει ένα Galaxy S6 / S6 Edge στη μέση θα πρέπει να εφαρμοστεί η δύναμη που αντιστοιχεί στο σπάσιμο μιας ενωμένης 5άδας μολυβιών 2B. Φυσικά, δεν λείπει και το επίσημο video με τα τεστ αντοχής που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και να το συγκρίνετε με το video της SquareTrade.

Κατανοητές και λογικές οι εξηγήσεις της Samsung, ωστόσο, όταν είχε ξεσπάσει το bendgate με τα iPhone 6 / 6 Plus τότε μας έλεγαν άλλα... Όπως και να 'χει, αντιλαμβάνεστε ότι όλα τα smartphones μπορούν να λυγίσουν ή/και να σπάσουν αν τα κακομεταχειρίζεται ο χρήστης, πόσο μάλλον όταν η κατασκευή είναι μεταλλική με πολύ μικρό πάχος.

Loading