Samsung Galaxy X: Θα διαθέτει εύκαμπτη μπαταρία 3000-6000mAh (;)

Το μεγάλο στοίχημα για τη Samsung δεν είναι ούτε το επερχόμενο Galaxy Note9, ούτε τα Galaxy S10/S10+, αλλά το περίφημο Galaxy X που σκοπεύει να γεννήσει την κατηγορία των αναδιπλώμενων smartphones από το 2019, κάτι που αναμένεται ότι θα μιμηθούν και πολλοί ακόμη κατασκευαστές αν κρίνουμε από τις πατέντες που έρχονται στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό.

Όμως, η κατασκευή ενός αναδιπλώμενου smartphone εκτός από εύκαμπτη οθόνη απαιτεί και άλλα εξαρτήματα που θα μπορούν να αναδιπλωθούν, όπως για παράδειγμα η μπαταρία. Γνωρίζουμε από το 2014 ότι το τμήμα Samsung SDI έχει κατασκευάσει κυρτή μπαταρία χωρητικότητα 210mAh για φορετές συσκευές, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι κατάφεραν να φτάσουν χωρητικότητες κατάλληλες για χρήση σε smartphones.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ITHome, το αναδιπλώμενο Samsung Galaxy X θα διαθέτει μια τέτοια μπαταρία με χωρητικότητα από 3000mAh έως 6000mAh, αν και το μέγιστο όριο παραπέμπει περισσότερο σε tablet. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να είναι αναγκαία η χρήση μιας τόσο μεγάλης μπαταρίας στο Galaxy X αν αληθεύουν οι φήμες ότι "ανοιχτό" θα φτάνει στις 7.3''.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy X θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη κλίμακα και με την τιμή του κοντά στα $2000.

[via]

Loading