Samsung Galaxy X: Το αναδιπλώμενο smartphone λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου $2000!

Σε περίπου 6-7 εβδομάδες περιμένουμε να δούμε το Samsung Galaxy Note9, αλλά αυτό που κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον της αγοράς είναι το εύκαμπτο smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία εδώ και χρόνια. Το περίφημο Samsung Galaxy X λέγεται ότι παρουσιάστηκε σε κλειστό κύκλο τον περασμένο Ιανουάριο, φυσικά σε πρωτότυπη έκδοση και η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα το δούμε στην αγορά το 2019.

Η παραγωγή του Samsung Galaxy X θα γίνει σε μικρή κλίμακα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, τόσο για να μετρηθούν οι αντιδράσεις του καταναλωτικού κοινού, όσο και λόγο κόστους. Για το πρώτο σκέλος είναι λογικό η εταιρεία να μην θέλει να ρισκάρει μια μεγάλη παραγωγή, διότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επιτυχία ενός νέου τύπου smartphone. Το παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει ότι ορισμένες τεχνολογίες ακούγονται εντυπωσιακές, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν κερδίζει τον καταναλωτή (βλ. 3D οθόνες στα smartphones πριν από μερικά χρόνια).

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο κομμάτι, αυτό του κόστους, οι αναφορές που έρχονται από την Κορέα κάνουν λόγο για τιμή που θα πλησιάζει τα $2000, επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό. Φυσικά, αν αποδειχτεί επιτυχημένη η συνταγή και προχωρήσει σε μαζική παραγωγή, τότε η τιμή θα πέσει αρκετά.

[via]

Loading