Samsung Galaxy Z Fold 2: Πρώτη πραγματική φωτογραφία του σε hands-on

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε το πρώτο επίσημο render του Samsung Galaxy Z Fold 2, έστω σε χαμηλή ανάλυση, το οποίο μας αποκάλυψε την απόχρωση Mystic Bronze του νέου αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας. Αυτή τη φορά, έχουμε μπροστά μας μια πραγματική φωτογραφία της συσκευής που επιβεβαιώνει ότι η εσωτερική οθόνη διαθέτει οπή επάνω στο κέντρο της δεξιάς πλευράς όπως το κρατάς ανοιχτό.

Το Samsung Galaxy Z Fold 2 5G θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Αυγούστου 2020 στο Unpacked Event της εταιρείας, μαζί με τα Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Tab S7, Samsung Galaxy Buds Live και Samsung Galaxy Watch 3. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 7.7’’ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και επικάλυψη Ultra Thin Glass, επεξεργαστή octa-core Snapdragon 865+, τριπλή κάμερα 12MP + 12MP ultrawide + 64MP telephoto, εξωτερική οθόνη 6.23’’ και μπαταρία 4365mAh με φορτιστή 25W.

galaxy-z-fold2-5g-real-image.jpg

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις λεπτομέρειες και ειδικά την τιμή που θα επιλέξει η εταιρεία, μιας και έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα για να προσφέρει αναδιπλούμενες συσκευές με χαμηλότερο κόστος.

[via]

Loading