Samsung Galaxy Z Fold2: Επίσημη παρουσίαση, τιμή €2099

Η Samsung παρουσιάζει το Samsung Galaxy Z Fold2, τη νέα γενιά αναδιπλούμενης συσκευής, που προσδιορίζει μία ολόκληρη κατηγορία συσκευών. Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει ενισχυμένες βελτιστοποιήσεις και ουσιαστικές καινοτομίες για να προσφέρει νέες αναδιπλούμενες εμπειρίες σε όσους αποζητούν τεχνολογία αιχμής. Με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και τεράστια κύρια οθόνη, το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει στιβαρή σχεδίαση, ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας και νέα διαισθητικά χαρακτηριστικά για μια μοναδική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, που προσφέρει την ευελιξία που απαιτεί η καθημερινή ζωή.

Νέος εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τολμηρό σχεδιασμό και προηγμένους μηχανισμούς και τεχνολογίες, για εξασφαλισμένη αποτελεσματικότητα στην καθημερινή χρήση.

  • Μια ολοκληρωμένη, καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου Η εξωτερική οθόνη Infinity-O 6,2 ιντσών παρέχει μέγιστη χρηστικότητα, για έλεγχο των e-mails, αναζήτηση οδηγιών και παρακολούθηση περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται η αναδίπλωση της συσκευής κάθε φορά. Όταν αναδιπλώνεται, η τεράστια εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών, με ελαχιστοποιημένα πλαίσια (bezels) και εμπρόσθια κάμερα χωρίς notch, εντυπωσιάζει με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για ομαλή περιήγηση και gaming. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Galaxy Z Fold2 κυκλοφορεί με τον καλύτερο δυναμικό ήχο που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή σε Galaxy συσκευή, με βελτιωμένο στερεοφωνικό εφέ και καθαρότερο ήχο από τα διπλά ηχεία υψηλής δυναμικής.
  • Στιβαρή σχεδίαση και εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας - Tο Galaxy Z Fold2 διαθέτει μία επανασχεδιασμένη, κομψή, ενιαία εμφάνιση με εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Η εσωτερική οθόνη διαθέτει το Samsung Ultra Thin Glass, παρέχοντας μια πιο premium και εκλεπτυσμένη αίσθηση. Ο σχεδιασμός του ενισχύεται από τον Κρυφό Μηχανισμό Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), ο οποίος εφαρμόζει απρόσκοπτα στο σώμα της συσκευής με τον μηχανισμό CAM και της επιτρέπει να στέκεται σε ελεύθερη σταθερή γωνία, τροφοδοτώντας όλες τις νέες εμπειρίες της λειτουργίας Flex. Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει, επίσης, τεχνολογία απομάκρυνσης σωματιδίων, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Z Flip, για να απωθεί σωματίδια σκόνης και ανεπιθύμητους ρύπους από το κενό μεταξύ του σώματος της συσκευής και του περιβλήματος του μηχανισμού αναδίπλωσης. Καθώς το Galaxy Z Fold2 διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση τρίτης γενιάς, ο χώρος που καταλαμβάνει ο μηχανισμός απομάκρυνσης σωματιδίων είναι ακόμη μικρότερος από ό,τι στο Galaxy Z Flip. Για να το πετύχει αυτό, η Samsung ανέπτυξε νέα καινοτόμο τεχνολογία που διασφαλίζει το ίδιο επίπεδο προστασίας σε μικρότερο χώρο. Ο Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης του Galaxy Z Fold2 διαθέτει επαναστατική τεχνολογία λεπτής κοπής, τροποποιημένη σύνθεση και προσαρμοσμένη πυκνότητα ινών.
  • Προσαρμόσιμο στο προσωπικό στυλ – Για εκείνους που επιθυμούν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, η Samsung προσφέρει ένα online εργαλείο εξατομίκευσης του Galaxy Z Fold2 με τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα για τον κρυφό μηχανισμό αναδίπλωσης - Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red, και Metallic Blue. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το Galaxy Z Fold2 που συμπληρώνει τέλεια το μοναδικό τους στυλ, προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά σε έναν πολυτελή σχεδιασμό.

Εξατομικευμένη αποτύπωση και προβολή

Ο καινοτόμος σχεδιασμός αναδίπλωσης και η εκλεπτυσμένη εμφάνιση του Galaxy Z Fold2 προάγουν τις μοναδικές mobile εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τη λειτουργία Flex με τη λειτουργία App Continuity για να παρέχει εκτεταμένη χρηστικότητα, εξαλείφοντας τα όρια μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής οθόνης. Αυτή η ευελιξία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ή να παρακολουθήσουν περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις τους, είτε η συσκευή είναι διπλωμένη, είτε σε σταθερή γωνία, ή αναδιπλωμένη.

  • Μια συσκευή τόσο ευέλικτη και παραγωγική όσο και ο κάτοχός της- Με τη λειτουργία Flex, η δημιουργία περιεχομένου και ο έλεγχός του σε πραγματικό χρόνο γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Με τη λειτουργία Προβολής Λήψεων (Capture View), η εφαρμογή της κάμερας πλέον περιλαμβάνει και τις τελευταίες λήψεις. Ο χρήστης μπορεί να δει τη φωτογραφία ή το βίντεο, που μόλις κατέγραψε, ή να ελέγξει μέχρι και πέντε από τις πιο πρόσφατες λήψεις του στο κάτω μισό της εσωτερικής οθόνης της συσκευής, ενώ η προεπισκόπηση της επόμενης λήψης θα εμφανίζεται στο πάνω μισό της συσκευής. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να είναι ακόμα πιο δημιουργικοί με τη λειτουργία Αυτόματου Κάδρου (Auto framing). Είτε πρόκειται για συμμετοχή σε ένα social media challenge ή για επίδειξη των δεξιοτήτων στο μαγείρεμα, το Galaxy Z Fold2 μπορεί να κάνει εγγραφή hands-free βίντεο, εστιάζοντας στο αντικείμενο του κάδρου, ακόμα και όταν αυτό κινείται.
  • Λειτουργίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα- Οι χρήστες μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τη λήψη περιεχομένου, ενσωματώνοντας τόσο την οπτική του φωτογράφου όσο και του φωτογραφούμενου στη λήψη. Χρησιμοποιώντας την εσωτερική και την εξωτερική οθόνη ταυτόχρονα με τη λειτουργία Dual Preview (Διπλής προεπισκόπησης), και τα δύο μέρη έχουν τη δυνατότητα να δουν το αποτέλεσμα λήψης σε πρώτο χρόνο. Επιπλέον, χάρη στην ευελιξία του Galaxy Z Fold2, οι χρήστες μπορούν να βγάλουν μια selfie φωτογραφία υψηλής ποιότητας με τις πίσω κάμερες, με την εξωτερική οθόνη να λειτουργεί ως οθόνη προβολής.
  • Κορυφαίες λειτουργίες κάμερας- Η κάμερα του Galaxy Z Fold2 προσφέρει επίσης κορυφαία ποιότητα κάμερας και εργαλεία χειρισμού της. Με τις λειτουργίες Pro Video, Μία Λήψη (Single Take), Bright Night και τη Νυχτερινή Λειτουργία, το Galaxy Z Fold2 εξασφαλίζει αποτύπωση της στιγμής σε εκπληκτική ποιότητα.

Αξιοποίηση κάθε στιγμής στο έπακρο

Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει την παραγωγικότητα επόμενης γενιάς μέσα από ένα smartphone με την προηγμένη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών, χάρη στους νέους διαισθητικούς τρόπους αλληλεπίδρασης. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή, προσαρμόζοντας την εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold2, που έχει το μέγεθος ενός tablet, στις επαγγελματικές τους ανάγκες.

  • Απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών παράλληλα- Το προηγμένο Multi-Active Window προσφέρει αυξημένο έλεγχο και ευελιξία στη διάταξη της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ενισχυμένη παραγωγικότητα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν ταυτόχρονα την ίδια εφαρμογή σε πολλαπλά παράθυρα και να την δουν δίπλα-δίπλα. Με το βελτιωμένο Πίνακα Πολλαπλών Παραθύρων (Multi-Window Tray), οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ οι λειτουργία App Pair ενσωματώνεται στο Edge Panel για μεγαλύτερη άνεση. Με απλό drag and drop, διευκολύνεται άμεσα η μεταφορά κειμένου, φωτογραφιών και εγγράφων ανάμεσα σε διαφορετικές εφαρμογές. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν στιγμιότυπο της οθόνης στη στιγμή και να μεταφέρουν το screenshot τους σε διαφορετική εφαρμογή με τη λειτουργία Στιγμιότυπου Πολλαπλών Παραθύρων (Split Screen Capture).
  • Βελτιστοποιημένη προβολή εφαρμογών– Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν για την εσωτερική οθόνη το πιο βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης που ταιριάζει στις ανάγκες τους. H διάταξη εφαρμογής στην οθόνη μπορεί να αλλάξει γρήγορα και εύκολα από τις Ρυθμίσεις της συσκευής, επιλέγοντας μέσα από τις διαθέσιμες διατάξεις για μεγάλη οθόνη ή παραδοσιακή διάταξη οθόνη smartphone.
  • Βελτιστοποιημένη προβολή εφαρμογών- Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους και να αναβαθμίσουν την εμπειρία προβολής των αγαπημένων τους εφαρμογών, όπως το Gmail, το YouTube και το Spotify. Η χρήση της εσωτερικής οθόνης με εφαρμογές του Office από το Microsoft 365, μιμείται την εμπειρία που προσφέρει ένα tablet. Για παράδειγμα, δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων του Microsoft Outlook, βλέποντας ταυτόχρονα την εισερχόμενη αλληλογραφία με τις τρέχουσες συνομιλίες στην αριστερή πλευρά. Τα πρόχειρα έγγραφα Word, τα υπολογιστικά φύλλα Excel και οι παρουσιάσεις PowerPoint διαθέτουν γραμμή εργαλείων όπως σε έναν υπολογιστή.

Η ηγετική θέση των Galaxy ενισχύεται από στρατηγικές συνεργασίες

Η Samsung έχει μια ανοιχτή και συνεργατική προσέγγιση ως προς τις συνεργασίες της. Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας με την Google, η Samsung δημιούργησε ένα ανοιχτό οικοσύστημα για αναδιπλούμενες συσκευές. Με αυτήν τη συνεργασία, η Samsung προώθησε το καινοτόμο UX αναδιπλούμενων συσκευών ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο της για το σχεδιασμό του καλύτερου foldable. Επιπλέον, η αξιόπιστη συνεργασία με τη Microsoft, σε συνδυασμό με το προηγμένο hardware του Galaxy Z Fold2 και την εμπειρία μεγάλης οθόνης, επιτρέπει στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη κληρονομιά της ηγεσίας των Galaxy συσκευών, η Samsung προκαλεί για άλλη μια φορά τα όρια της καινοτομίας και της σχεδίασης των smartphones. Με το Galaxy Z Fold2, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες χάρη στην πλήρη συμβατότητα με δίκτυα 5G, ενώ η μπαταρία 4,500mAh για χρήση όλη μέρα και η δυνατότητα Υπερ-ταχείας φόρτισης εξασφαλίζουν περισσότερες εργασίες αφαιρώντας την ανησυχία για τη διάρκεια χρήσης. Ακόμα, το Galaxy Z Fold2 προσφέρει το Wireless DeX για παραγωγικότητα χωρίς περισπασμούς, ενώ η τεχνολογία UWB (Ultra Wide Band) είναι ενσωματωμένη στη συσκευή καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την κοινή χρήση αρχείων, φωτογραφιών ή βίντεο με τη λειτουργία Nearby Share.

Υπηρεσία Galaxy Z Premier

Οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Galaxy Z Premier, με 24/7 εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Samsung. Πλέον, οι καταναλωτές θα μπορούν ευκολότερα από ποτέ να κλείσουν ραντεβού, να συνδεθούν προσωπικά με την εξυπηρέτηση πελατών και να ανακαλύψουν πώς να ξεκλειδώσουν τις μοναδικές εμπειρίες που παρέχει το Galaxy Z Fold2. Οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Samsung Care+, η οποία προσφέρει δικαίωμα σε μια (1) επισκευή της εσωτερικής οθόνης της συσκευής σε προνομιακή τιμή εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς. Επιπρόσθετα, οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 θα έχουν στη διάθεσή τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με την υποστήριξη αναβαθμίσεων τριών γενιών του λειτουργικού συστήματος Android.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy Z Fold2 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Mystic Black και Mystic Bronze, στην Ελληνική αγορά, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 σε τιμή €2099. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Samsung Galaxy Z Fold2, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

Galaxy Z Fold2 Τεχνικές Προδιαγραφές

Οθόνη

Εσωτερική οθόνη*

-7,6'' QXGA+ Dynamic AMOLED 2X οθόνη (22.5:18) Infinity Flex οθόνη (2208 x 1768), 373ppi

Εξωτερική οθόνη**

- 6,2'' HD+ Super AMOLED οθόνη (25:9), 2260 x 816, 386ppi

* Εσωτερική οθόνη: Η οθόνη μετριέται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
**Εξωτερική οθόνη: Η οθόνη μετριέται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.

Διαστάσεις και βάρος

Διπλωμένο: 68.0 x 159.2 x 16.8mm (Με τον μηχανισμό) ~ 13.8χιλ(Χωρίς το μηχανισμό), 282γρ.
Σε πλήρη αναδίπλωση: 128.2 x 159.2 x 6.9mm(Πλαίσιο) ~ 6.0χιλ(Οθόνη), 282γρ.

Κάμερα

Κάμερα εξωτερικής οθόνης

10ΜP Selfie κάμερα : F2.2, Μέγεθος Pixel : 1.22μm, FOV: 80˚

Εσωτερική κάμερα

10ΜP Selfie κάμερα : F2.2, Μέγεθος Pixel : 1.22μm, FOV: 80˚

Πίσω τριπλή κάμερα

12MP υπερ-ευρυγώνια κάμερα: F2.2 ,Μέγεθος Pixel: 1.12μm, FOV : 123˚

12ΜΡ ευρυγώνια κάμερα: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Μέγεθος Pixel: 1.8μm, FOV: 83˚
12MP κάμερα τηλεφακού: PDAF, F2.4, OIS, Μέγεθος Pixel: 1.0μm, FOV: 45˚
Dual OIS, 0.5x out and 2x in οπτικό zoom, έως 10x ψηφιακό zoom, HDR10+ εγγραφή, AF Tracking

Επεξεργαστής

Οκταπύρηνος επεξεργαστής 7nm 64-bit (3.09GHz+ 2.40GHz + 1.80GHz)

Μνήμη

12GB RAM με 512GB εσωτερική αποθήκευση (UFS3.1)*

12GB RAM με 256GB εσωτερική αποθήκευση (UFS3.1)**

*Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης στα 512 GB διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες αγορές, όπως η ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Ταϊβάν. Η πραγματική διαθέσιμη αποθηκευτική μνήμη μπορεί να εξαρτάται από το προ-εγκατεστημένο λογισμικό

** Η πραγματική διαθέσιμη αποθηκευτική μνήμη μπορεί να εξαρτάται από το προ-εγκατεστημένο λογισμικό

Μπαταρία

4500mAh (τυπική τιμή) διπλή μπαταρία*

* Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό εργοστασιακές συνθήκες. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η αξιολογημένη (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4365mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Φόρτιση

Ταχεία φόρτιση συμβατή ενσύρματα και ασύρματα*
Wireless PowerShare**

* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC, ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC και PMA
** Το Wireless PowerShare είναι συμβατό μόνο για συσκευές Samsung ή smartphones άλλων εταιρειών που διαθέτουν ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως τα Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra Galaxy S20, S20 +, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10 +, Galaxy S10e, S10, S10 + S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Note FE, Note5 και wearables όπως τα Galaxy Watch Active, Gear Sport , Gear S3, Galaxy Watch και Galaxy Buds. Ενδέχεται να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, θήκες ή συσκευές άλλων εταιρειών. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου σας.

Λειτουργικό Σύστημα

Android 10

Δίκτυο

[LTE]*: Ενισχυμένο 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
- Mέχρι 2Gbps Download / Μέχρι 200Mbps Upload

[5G]**: Μη αυτόνομο(NSA), Αυτόνομο (SA), Sub6 / mmWave
* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα τη χώρα, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

** Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

Συνδεσιμότητα

[Wi-Fi] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE80 MIMO, 1024QAM

[Bluetooth]* Bluetooth® v 5.0 (LE μέχρι και 2Mbps), USB type-C θύρα, NFC, Τοποθεσία (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

[Ultra Wide Band]

*Η κάλυψη Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Η κάλυψη BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για ορισμένες χώρες.

Κάρτα SIM

Μία Esim και μία Nano SIM
* Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα και τον πάροχο.

* Η eSIM απαιτεί ένα πρόγραμμα ασύρματης υπηρεσίας και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας χωρίς τη χρήση μιας nano SIM. Η διαθεσιμότητα της eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού, τη χώρα και τον πάροχο. Ενημερωθείτε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει eSIM.

Πληρωμές (Samsung Pay)

Πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες: υποστήριξη MST και / ή NFC
Κάρτες μέλους, δωροκάρτες, κάρτες συγκοινωνίας, υπηρεσία πόντων ανταμοιβής
* Διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες. Οι λύσεις πληρωμής και οι διαθέσιμες δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τους παρόχους υπηρεσιών.

Αισθητήρες

Χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάι), επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, αισθητήρας γυροσκοπίου, γεωμαγνητικός αισθητήρας, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας φωτός

Ταυτοποίηση

Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, κωδικός πρόσβασης
Τύπος βιομετρικού κλειδώματος: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων *, Αναγνώριση προσώπου
* Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει έναν χωρητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι

Ήχος

Στερεοφωνικά ηχεία

Ήχος surround με τεχνολογία Dolby Atmos (περιλαμβάνεται το Dolby Digital, το Dolby Digital Plus.)
UHQ 32-bit &DSD64/128 υποστήριξη*, PCM: έως 32 bits, DSD: DSD64/128
Τύπος αναπαραγωγής ήχου: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

* Η αναπαραγωγή DSD64 και DSD128 μπορεί να περιοριστεί ανάλογα με τη μορφή του αρχείου.

Βίντεο

Τύπος αναπαραγωγής βίντεο: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
Σύνδεση τηλεόρασης: Ασύρματα: Smart View (αντικατοπτρισμός οθόνης 1080p στα 30fps) / Ενσύρματα: υποστηρίζει DisplayPort μέσω USB type-C θύρας. Υποστηρίζει έξοδο για βίντεο κατά τη σύνδεση μέσω αντάπτορα HDMI. (DisplayPort 4K UHD στα 60 fps)

Ασφάλεια


Προστασία Knox: παρακολούθηση και προστασία σε πραγματικό χρόνο.
Πρόληψη από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. (Με την υποστήριξη της McAfee)
Ασφαλής Φάκελος: ένας ασφαλής χώρος στη συσκευή για τη διατήρηση περιεχομένου όπως εφαρμογές, φωτογραφίες και βίντεο, προστατευμένο με τη σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων
* Οι πάροχοι λύσεων πρόληψης από ιούς και κακόβουλα λογισμικά ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα τη χώρα. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα την αγορά και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Χρώματα

[Βασικό χρώμα]
Mystic Black, Mystic Bronze
[Εξατομικευμένο χρώμα για το μηχανισμό άρθρωσης] *

Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red, Metallic Blue

* Η εξατομίκευση χρώματος του Κρυφού Μηχανισμού Άρθρωσης θα είναι διαθέσιμη σε 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Αυστραλίας, Αυστρίας, Βελγίου, Καναδά, Δανίας, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Νορβηγίας, Νέας Ζηλανδίας, Πορτογαλίας, Ρωσίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Ταϊλάνδης, ΗΑΕ, ΗΒ, ΗΠΑ και Βιετνάμ.

Στο κουτί

Το Galaxy Z Fold2, Καλώδιο δεδομένων, Αντάπτορας ταξιδιού, Εξωλκέας Οδηγός γρήγορης εκκίνησης,

Ακουστικά (USB Type-C) AKG ήχο, φυλλάδιο για την υπηρεσία Galaxy Z Premier και Brand Story φυλλάδιο
* Τα πραγματικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ανάλογα με το μοντέλο που αγοράζετε ή τη χώρα ή την περιοχή στην οποία ζείτε. Το χρώμα της συσκευασίας και του καλύμματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το χρώμα της συσκευής.

Photo Gallery

Loading