Samsung Galaxy Z Fold3 με γραφίδα S Pen και...τέλος η σειρά Galaxy Note;

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η Samsung θα καταργήσει τελικά τη σειρά Galaxy Note, καθώς μια νέα αναφορά από την Νότια Κορέα σημειώνει ότι τον Ιούνιο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Z Fold3 που όχι μόνο θα υποστηρίζει γραφίδα S Pen, αλλά θα διαθέτει και υποδοχή στο σώμα του για αυτήν. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ακούγεται έντονα πως το Samsung Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει και αυτό τη γραφίδα S Pen.

Σύμφωνα με τον έγκυρο leakster Ice Universe, το Samsung Galaxy Z Fold3 θα έρθει με αρκετές καινοτομίες, όπως κάμερα κάτω από την εύκαμπτη οθόνη και δεύτερης γενιάς επικάλυψη UTG (Ultra Thin Glass), η οποία θα επιτρέψει ουσιαστικά τη χρήση της γραφίδας S Pen χωρίς να υπάρχει ενδεχόμενο ζημιάς για το panel.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι πολύ πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε ως σίγουρες τις πληροφορίες που έρχονται, όχι μόνο για το Samsung Galaxy Z Fold3, αλλά και για τη σειρά Samsung Galaxy S21 που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο. Φαίνεται, όμως, ότι το Samsung Galaxy Note20 ήταν το τελευταίο που είδαμε από αυτή τη σειρά.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading