Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 αποκαλύπτoνται σε επίσημα renders

Η Samsung βλέπει τους ανταγωνιστές της να «γεμίζουν» το Διαδίκτυο με διαρροές που αφορούν νέα foldables και αποφάσισε να παίξει και αυτή το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι θέλουμε ακόμα μερικές εβδομάδες μέχρι να δούμε επίσημα τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Flip5.

galaxy-z-fold5-leak-2.jpg

Διά χειρός onleaks και Smartprix έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα renders των δύο συσκευών, με το Galaxy Z Fold5 να μην διαφέρει ιδιαίτερα από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το Galaxy Z Flip5 έχει εξελιχθεί αρκετά χάριν στην πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. 

galaxy-z-fold5-leak-1.jpg



Ειδικά για το Galaxy Z Fold5 η κυριότερη διαφορά αφορά πιθανότατα τον μεντεσέ που είναι αρκετά πιο λεπτός και επιτρέπει σχεδόν την εξάλειψη του κενού μεταξύ των δύο πλευρών όταν το κρατάς διπλωμένο. Μάλιστα, οι leaksters αναφέρουν πως θα διαθέτει πάχος μόλις 6.3mm όταν το κρατάς ανοικτό και 13.5mm όταν είναι κλειστό.

galaxy-z-flip5-leak-1.jpg


Σε ό,τι αφορά το Galaxy Z Flip5, η εξωτερική οθόνη θα διπλασιαστεί σχεδόν σε μέγεθος, μιας και από τις 1.9’’ θα περάσουμε στις 3.4’’, δηλαδή θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν του OPPO Find N2. Προφανώς η Samsung επιθυμεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα όταν κρατάς κλειστό το Flip5, μιας και η εσωτερική οθόνη θα παραμείνει στις 6.7’’.

galaxy-z-flip5-leak-2.jpg

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνία παρουσίασης, οι φήμες λένε πως φέτος θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή μέσα στον Ιούλιο.

Loading