Samsung ISOCELL Zoom Anyplace: Μια ματιά στην εντυπωσιακή λειτουργία κάμερας που θα δούμε στο Galaxy S24 Ultra

Η Samsung δημοσίευσε ένα video για την τεχνολογία ISOCELL Zoom Anyplace που πιθανότατα θα δούμε ως κερασάκι στην τούρτα των δυνατοτήτων της κάμερας του Galaxy S24 Ultra στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ISOCELL Zoom Anyplace εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του αισθητήρα 200MP για να λαμβάνει όλη την πληροφορία του κάδρου σε βάθος, έτσι ώστε να εντοπίζει και να ακολουθεί ένα κινούμενο αντικείμενο οπουδήποτε μέσα σε αυτό. Η τεχνολογία ενισχύεται από τη νέα Qualcomm AI Engine του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen3 και μπορεί να προσφέρει δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 4K ακόμη και όταν κάνεις zoom-in έως 4x. Επιπλέον, το ISOCELL Zoom Anyplace υποστηρίζει το zoom in-out στο video κατά την διάρκεια της εγγραφής και θεωρητικά θα λειτουργεί εξίσου καλά ακόμα και για αντικείμενα που κινούνται κοντά στα άκρα του κάδρου.

Εξάλλου, η Samsung αποκάλυψε και μια λειτουργία που ονομάζει “End-to-End AI Remosaic” που θα μειώσει τον χρόνο επεξεργασίας των λήψεων στα 200MP στο μισό, καθώς εκτελεί την ίδια στιγμή όλα τα βήματα της επανασύνθεσης της εικόνας, αντί να προχωρά το rendering σε ακολουθία. Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιηθούν οι όποιες απώλειες λόγω της καθυστέρησης, ενώ οι τελικές φωτογραφίες θα είναι πιο πλούσιες σε λεπτομέρεια και πιστότητα αποχρώσεων.

Loading