Νέα διαφήμιση τη Samsung επιστρατεύει τον "δημιουργικό" Barista... [Update!]

Νέο σποτάκι από τη Samsung, η οποία επιστρέφει στον φίλτατο "Barista" Apple fanboy του πρώτου διαφημιστικού και τον κοροιδεύει ότι η δημιουργικότητα του περιορίζεται στον καφέ.

Samsung Barista Ad

Στη συνέχεια, οι φίλοι του έρχονται να τον πάρουν για να στήσουν το αντίσκηνο έξω από το Apple Store, αλλά οι πελάτες-κάτοχοι Samsung Galaxy S II νομίζουν ότι πρόκειται για κάποιο πραγματικό camping και βρίσκουν τις κοντινότερες τοποθεσίες μέσω 4G.

Αυτή τη φορά, η Samsung στέκεται περισσότερο στις ουρές που σχηματίζουν οι φίλοι της Apple για τα προϊόντα της -- μάλιστα ο Barista της ιστορίας αναφέρει ότι πρόκειται για το Woodstock της εποχής μας -- ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τμήμα marketing της Samsung δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει μια τέτοια προσμονή για προϊόν της. Η μοναδική φορά που σχηματίστικε ουρά για λογαριασμό της ήταν στην Αυστραλία, επειδή είχε βάλει σε έκπτωση το Galaxy S II...

Πάντως, είτε σας αρέσουν είτε βαρεθήκατε τα διαφημιστικά της Samsung, το τελευταίο θα παιχτεί στον τελικό του Super Bowl (5 Φεβρουαρίου).


Urban Camping - Samsung Galaxy S II The Next Big...

Update: Η Samsung κυκλοφόρησε και δεύτερη διαφήμιση σήμερα, τονίζοντας την απουσία φωνητικών εντολών στο iPhone. Προφανώς αγνόησε το Siri...


Type With Your Voice - Samsung Galaxy S II The...

Loading