Νέα διαφήμιση τη Samsung επιστρατεύει τον “δημιουργικό” Barista… [Update!]

Νέο σποτάκι από τη Samsung, η οποία επιστρέφει στον φίλτατο “Barista” Apple fanboy του πρώτου διαφημιστικού και τον κοροιδεύει ότι η δημιουργικότητα του περιορίζεται στον καφέ.

Samsung Barista Ad

Στη συνέχεια, οι φίλοι του έρχονται να τον πάρουν για να στήσουν το αντίσκηνο έξω από το Apple Store, αλλά οι πελάτες-κάτοχοι Samsung Galaxy S II νομίζουν ότι πρόκειται για κάποιο πραγματικό camping και βρίσκουν τις κοντινότερες τοποθεσίες μέσω 4G.

Αυτή τη φορά, η Samsung στέκεται περισσότερο στις ουρές που σχηματίζουν οι φίλοι της Apple για τα προϊόντα της — μάλιστα ο Barista της ιστορίας αναφέρει ότι πρόκειται για το Woodstock της εποχής μας — ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τμήμα marketing της Samsung δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει μια τέτοια προσμονή για προϊόν της. Η μοναδική φορά που σχηματίστικε ουρά για λογαριασμό της ήταν στην Αυστραλία, επειδή είχε βάλει σε έκπτωση το Galaxy S II…

Πάντως, είτε σας αρέσουν είτε βαρεθήκατε τα διαφημιστικά της Samsung, το τελευταίο θα παιχτεί στον τελικό του Super Bowl (5 Φεβρουαρίου).


Urban Camping – Samsung Galaxy S II The Next Big…

Update: Η Samsung κυκλοφόρησε και δεύτερη διαφήμιση σήμερα, τονίζοντας την απουσία φωνητικών εντολών στο iPhone. Προφανώς αγνόησε το Siri…


Type With Your Voice – Samsung Galaxy S II The…

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Apple, Mobiles, Samsung. Bookmark the permalink.

2 Responses to Νέα διαφήμιση τη Samsung επιστρατεύει τον “δημιουργικό” Barista… [Update!]

  1. Pingback: Νέα διαφήμιση τη Samsung επιστρατεύει τον “δημιουργικό” Barista…

  2. Pingback: Η Microsoft ενάντια στα Google Docs, με Skydrive και Office [Video]