Η νέα έξυπνη κλειδαριά της Samsung με δυνατότητες IoT [Video]

Η Samsung έχει μεγάλες προσδοκίες για το IoT (Internet of Things) και το έχει εκφράσει με διάφορους τρόπους τους τελευταίους μήνες, καθώς στόχος της είναι να κάνει όλα τα προιόντα της ΙοΤ-ready μέχρι το 2020.

Έτσι η Samsung ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου smart door lock προϊόντος με ΙοΤ δυνατότητες στην αγορά. Το νέο αυτό μοντέλο φαίνεται να είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού επιτυχημένου προϊόντος smart look της Samsung. Όπως περιμένουμε από κάθε προϊόν ΙοΤ, θα μπορεί να ελέγχεται από το κινητό και μπορεί να ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με την δραστηριότητα της πόρτας τους σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποιήσεων.

Η νέα έξυπνη κλειδαριά Samsung SHP-DR900 διαθέτει ενσωματωμένο νέο Wi-Fi chip που θα προσφέρει διπλάσια αυτονομία σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες προτάσεις της αγοράς, αναβαθμισμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για τη βελτίωση της ακρίβειας και της ασφάλειας, αλλά και νέο αισθητήρα κίνησης στο πόμολο για να ανοίγει με ένα απλό άγγιγμα του χρήστη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα έξυπνη κλειδαριά προστατεύεται με τις τεχνολογίες Samsung SDS-White Box Cryptography και SDS-Secure Encapsulation από πιθανές επιθέσεις hacking.

Οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητα για το SHP-DR900 δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

[via]

Loading