Samsung: Θα δώσει οθόνες για τα αναδιπλούμενα της Google;

Η Google είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε αναδιπλούμενες συσκευές, γεγονός που είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα, καθώς η εταιρεία δεν είχε κυκλοφορήσει συσκευές αυτής της κατηγορίας. Ωστόσο, πλέον οι έντονες φημολογίες ότι η Google θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα μία νέα αναδιπλούμενη συσκευή ενδέχεται να γίνουν πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το ETNews, η Samsung θα μπορούσε με την τεχνολογία UTG (Ultra-thin glass) που έχει αναπτύξει να παράσχει την ευκαιρία στην Google να εκπληρώσει την επιθυμία της για μία αναδιπλούμενη συσκευή.

Η τεχνολογία UTG της Samsung αποτελεί βασικό στοιχείο για την κατασκευή αναδιπλούμενων συσκευών και η εταιρεία, όπως αναφέρεται, επιδιώκει την επέκταση των δραστηριοτήτων της, πουλώντας την τεχνολογία σε άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Google.

Υποστηρίζεται επίσης ότι είχαν σημειωθεί ανησυχίες σχετικά με την τεχνολογία UTG της Samsung και με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που κατέχει, στην περίπτωση της κατασκευής πολλών αναδιπλούμενων συσκευών από άλλες εταιρείες. Ωστόσο, η Samsung φαίνεται να παραμένει ακάθεκτη, καθώς θεωρεί ότι προηγείται του ανταγωνισμού που περιβάλλεται.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχει γνωστή η ημερομηνία για την κυκλοφορία της αναδιπλούμενης συσκευής της Google.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading