Samsung: Υπερσύγχρονο ψυγείο και πλυντήριο με υποστήριξη Wi-Fi [CES 2012]

Πληθωρική ήταν και φέτος η παρουσία της Samsung στη CES 2012 η οποία δεν παρέλειψε να παρουσιάσει τις τελευταίες προτάσεις της για ένα υπερσύγχρονο νοικοκυριό.

Η εντυπωσιακότερη συσκευή είναι δίχως άλλο το ψυγείο της εταιρείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη 8", υποστήριξη WiFi και πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών (Google Calendar, Pandora, συνταγές κ.ο.κ.). Χάρη στη λειτουργία Grocery Manager, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων και να θέτει ακόμα και ειδοποιήσεις για την έγκαιρη κατανάλωσή τους.

Το ψυγείο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες σε δύο μοντέλα, ένα δίπορτο (δύο κατακόρυφες πόρτες) και ένα τετράπορτο (δύο κατακόρυφες πόρτες πάνω και δύο οριζόντιες κάτω) σε άγνωστες μέχρι στιγμής τιμές .

Η δεύτερη high-tech οικιακή συσκευή της Samsung είναι το πλυντήριο WF457 με υποστήριξη WiFi και touchscreen LCD οθόνη 8". Το πλυντήριο συνδέεται ασύρματα με το smartphone του χρήστη, επιτρέποντας του να θέτει ειδοποιήσεις, να αλλάζει τους κύκλους πλύσης ή να ανοίγει και να κλείνει το πλυντήριο από όπου κι αν βρίσκεται. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε το λειτουργικό σύστημα του πλυντηρίου αλλά το βέβαιο είναι ότι θα είναι συμβατό με τα Android smartphones της εταιρείας.

[πηγή theverge]
Loading