Ψυγείο από τη Samsung με LCD οθόνη και εφαρμογές!

Αν νομίζετε ότι τα ψυγεία είναι μόνο για να διατηρούν τα τρόφιμα μας κρύα ή να μας παρέχουν πάγο για τον φραπέ μας, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη μόλις δείτε το νέο ψυγείο της Samsung που διαθέτει LCD οθόνη αλλά και πλήθος εφαρμογών!

Το Samsung LCD Fridge, διαθέτει LCD οθόνη 8″ με υποστήριξη WiFi και 8 εφαρμογές, τις Memos, Photos, Epicurious, Calendar, WeatherBug, AP, Pandora και Twitter. Μερικές από αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες για το ψυγείο, ενώ άλλες από αυτές μας είναι ήδη οικείες. Περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμες, οι εφαρμογές φαίνεται να δένουν αρμονικά με το ψυγείο.

Με την εφαρμογή Photos μπορείς να περνάς τις φωτογραφίες σου από τη φωτογραφική μηχανή σου ή οποιαδήποτε άλλης συσκευής ασύρματα και στη συνέχεια, να εμφανίζονται σε μορφή slideshow στην οθόνη του ψυγείου σου.

Οι εφαρμογές Calendar και Memos δεν χρήζουν ιδιαίτερης επεξήγησης, παρά μόνο να πούμε ότι έρχονται να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά σημειωματάκια στο ψυγείο.

Επιπλέον, οι εφαρμογές WeatherBug και AP θα σε κρατήσουν ενήμερο για τον καιρό αλλά και τα τελευταία νέα αντίστοιχα, όση ώρα απολαμβάνεις το απογευματινό σου σνακ.

Τέλος, τις εφαρμογές Twitter και Pandora λίγο πολύ τις γνωρίζουμε, ενώ η πιο χρήσιμη εφαρμογή μακράν είναι η Epicurious, η οποία είναι στην ουσία ένας “ηλεκτρονικός τσελεμεντές” που σου δίνει τη δυνατότητα για αναζήτηση συνταγών μέσω λέξεων κλειδιών ή ακόμα και συστατικών!

Το ψυγείο διατίθεται σε δύο μοντέλα, ένα δίπορτο (δύο κατακόρυφες πόρτες) και ένα τετράπορτο (δύο κατακόρυφες πόρτες πάνω και δύο οριζόντιες κάτω) στην τιμή των $2.699 και $3.499 αντίστοιχα.

[πηγή crunchgear]

This entry was posted in Kitchen, Samsung and tagged . Bookmark the permalink.