Sellsmart.gr: Μια νέα μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών για προϊόντα τεχνολογίας

SELLSMART

Μια νέα μηχανή αναζήτησης προϊόντων τεχνολογίας και σύγκρισης τιμών, το sellsmart.gr, έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο τους τελευταίους 6 μήνες με σκοπό την διευκόλυνση των χρηστών που αναζητούν κινητά, tablet, laptop, desktop, οθόνες και αξεσουάρ/ανταλλακτικά για αυτά στις χαμηλότερες τιμές.


Το sellsmart.gr είναι μια νέα προσέγγιση στο αντικείμενο, με νεανικό και λιτό user interface, που ανεβάζει τον παράγοντα ευχρηστίας σε άλλο επίπεδο, διότι οι χρήστες του μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, πραγματικά με ένα «κλικ».

Στο sellsmart.gr καταχωρούν προϊόντα τεχνολογίας τόσο καταστήματα, όσο και ιδιώτες χρήστες σε μορφή αγγελιών. Ήδη στην πλατφόρμα συμμετέχουν μερικά από τα πιο γνωστά e-shop του χώρου, ενώ οι ιδιώτες χρήστες, αν και διστακτικοί σχετικά με την νέα υπηρεσία, έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν προϊόντα προς πώληση.

Στο sellsmart μπορείτε –εκτός του να βρείτε την συσκευή που σας ενδιαφέρει στη χαμηλότερη τιμή- να βρείτε και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών, ώστε να συγκρίνετε πριν αποφασίσετε τι να αγοράσετε.

Loading