Senua’s Saga: Hellblade 2, νέες πληροφορίες και video για το sequel

Το Senua’s Saga: Hellblade 2 δεν συμπεριλήφθη στην παρουσίαση της Microsoft στην E3 2021, παρόλα αυτά, η δημιουργός Ninga Theory έχει να μοιραστεί με το κοινό νέες πληροφορίες και ένα νέο trailer για το sequel του Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Ο επικεφαλής του project, Tameem Antoniades, τόνισε ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης παρά το γεγονός ότι πέρασαν δύο χρόνια από την επίσημη ανακοίνωση του. Ο λόγος της καθυστέρησης αφορά τον τρόπο δουλειάς της ομάδας, η οποία πρώτα θέλει να ολοκληρώσει μια μεγάλη “χοντροκομμένη” έκδοση και έπειτα να προχωρήσει σε πλήρεις ρυθμούς για την ολοκλήρωση του. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι δεν θέλουν απλά να δημιουργήσουν ένα άμεσο sequel, αλλά να προσφέρουν κάτι “extra special”, γεγονός που έχει δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα τους.

Το Senua’s Saga: Hellblade 2 θα στηθεί στην Ισλανδία του 9ου αιώνα και γι’ αυτό οι αρμόδιες ομάδες της Ninja Theory φωτογραφίζουν και συνδυάζουν δεδομένα με δορυφορικές λήψεις για να αποδόσουν όσο το δυνατόν πιο πιστά τις τοποθεσίες. Επίσης, ετοιμάζουν πραγματικά κοστούμια για τους χαρακτήρες που στη συνέχεια θα σαρωθούν για την ψηφιακή απεικόνιση τους στο παιχνίδι, ενώ συνεργάζονται με την Epic Games για να μας παρουσιάσουν την επόμενη γενιά ψηφιακών χαρακτήρων και τις πιο αληθοφανείς (και βίαιες) μάχες που έχουμε δει. Η πρωταγωνίστρια Melina Juergens προπονείται εδώ και δύο χρόνια, όπως και όλοι οι animators της εταιρείας.

Το trailer που ακολουθεί δεν περιλαμβάνει gameplay, αλλά μονταρισμένες εικόνες από τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading