Shadowgun: War Games, άνοιξαν οι προεγγραφές για το νέο mobile FPS σε Android και iOS

Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να μας φαινόταν αστείο να παίζει κανείς FPS games σε φορητές συσκευές, αλλά αποδείχτηκε στη πορεία ότι οι gamers απολαμβάνουν πραγματικά τέτοιου είδους παιχνίδια χωρίς να εξαρτώνται από τις παιχνιδοκονσόλες και τους υπολογιστές τους. Μη πάτε μακριά, σκεφτείτε την τεράστια επιτυχία των Fortnite και PUBG Mobile, αλλά και το Call of Duty: Mobile.

Η νέα πρόταση έρχεται από τη Madfinger Games, η οποία άνοιξε τις προεγγραφές για το Shadowgun: War Games, το οποίο θα κυκλοφορήσει δωρεάν για Android και iOS στις αρχές του 2020, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα ανοίξει η beta έκδοση του παιχνιδιού για όποιον ενδιαφέρεται.

Αισθητικά, το Shadowgun: War Games θυμίζει αρκετά το Overwatch, αλλά το gameplay θα είναι παρόμοιο με αυτό του Call of Duty: Mobile. Η εταιρεία υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά και αναφέρει πως οι gamers θα μπορούν να σχηματίζουν ομάδες με τους φίλους τους για να παίζουν εναντίον άλλων ομάδων σε αρένες, ξεχωριστούς χάρτες και σε μοναδικά events που θα πραγματοποιούνται κατά καιρούς.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα περιλαμβάνει δύο game modes, το Capture the Flag και το Team Deathmatch, μοναδικούς χαρακτήρες (ο καθένας με το δικό του στυλ και τις δικές του ικανότητες), επιλογές διακόσμησης (να βγει κανένα φράγκο) και φυσικά PvP multiplayer.

Shadowgun: War Games - [App Store Link]

Shadowgun: War Games - [Google Play Link]

Photo Gallery

Loading