Silent Hill: Η πρώτη εικόνα του Pyramid Head από τη νέα ταινία!

Το Silent Hill 2 επιστρέφει στις κονσόλες με ένα remake φέτος, αλλά δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα συναντήσετε τον Pyramid Head να παραμονεύει στους διαδρόμους της υπνωτισμένης πόλης του Maine. Πράγματι, το Silent Hill επιστρέφει στους κινηματογράφους με το Return to Silent Hill και, όπως είναι φυσικό, η πρώτη εικόνα που αφορά την ταινία είναι αυτή του εμβληματικού πλάσματος του franchise.

Η ιστοσελίδα Variety έχει την πρώτη εικόνα της ταινίας Return to Silent Hill και, όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια αρκετά ακριβής εικόνα του Pyramid Head, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του το 2001 στο PlayStation 2, προτού επανεμφανιστεί στα επόμενα παιχνίδια και τις ταινίες Silent Hill.

Το Return to Silent Hill αποτελεί ένα reboot για το κινηματογραφικό franchise, το οποίο περιελάμβανε προηγουμένως το Silent Hill του 2006 και το Silent Hill: Revelation του 2012. Οι fans αυτών των ταινιών θα χαρούν να μάθουν ότι ο σκηνοθέτης, Christopher Gans, επιστρέφει για το Return to Silent Hill, το οποίο φαίνεται να είναι μια ολοκληρωμένη προσαρμογή του Silent Hill 2. Ο Jeremy Irvine (Treadstone) θα υποδυθεί τον James Sunderland, ενώ η Hannah Emily Anderson (Jigsaw) θα υποδυθεί τη Mary.



Η σύνοψη του Return to Silent Hill έχει ως εξής:

Όταν ένα μυστηριώδες γράμμα της τον καλεί πίσω στο Silent Hill, βρίσκει μια κάποτε αναγνωρίσιμη πόλη μεταμορφωμένη από ένα άγνωστο κακό. Ενώ ο James αναζητά απεγνωσμένα τη Mary, συναντά τρομακτικά πλάσματα και αρχίζει να ξετυλίγει το μυστήριο του τι συνέβη στην πόλη. Καθώς όμως κατεβαίνει όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια και ο James βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει να κρατηθεί αρκετά για να σώσει τη μοναδική του αληθινή αγάπη.

Δεν έχει δοθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Return to Silent Hill ούτε για το remake του Silent Hill 2 της Bloober Team.

[via]

Loading