Skull and Bones: Νέα trailers και (επιτέλους) ημερομηνία κυκλοφορίας

Από το 2017 περιμένουμε να δούμε το περίφημο open-world πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft, το Skull and Bones, και να που έφτασε ο καιρός να μάθουμε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας μετά από συνεχόμενες καθυστερήσεις. Η εταιρεία δημοσίευσε νέα trailers και αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ubisoft Forward.

Το Skull and Bones είναι ένα open world game με την υπόθεση να τοποθετείται χρονικά στην χρυσή εποχή των πειρατών. Οι gamers θα μπορούν να εμπλέκονται σε arcade ναυμαχίες είτε μόνοι τους, είτε σε co-op mode, με το σύστημα μάχης να θυμίζει αρκετά αυτό του Assassin’s Creed Black Flag. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε διάφορους τύπους πλοίων, πληθώρα όπλων (π.χ. κανόνια μεγάλης εμβέλειας, εκτόξευση πίσσας) και δυνατότητα για ρεσάλτο στο αντίπαλο πλοίο. Οι αποστολές περιλαμβάνουν τον εντοπισμό θησαυρών, την συλλογή πόρων ή ακόμα και την εκτέλεσε συμβολαίων από διάφορες φατρίες - εντολοδόχους.

Η διαφορά, πάντως, θα είναι η έλλειψη διαχείρισης ενός συγκεκριμένου πειρατή. Ουσιαστικά, το πλοίο είναι ο χαρακτήρας και διαθέτει δικό του σύστημα αναβάθμισης. Υπάρχουν επιλογές διακόσμησης των πειρατών, όμως η διαχείριση τους γίνεται μόνο στην περιοχή απ’ όπου πραγματοποιείς τα updates και επιλέγεις αποστολές.

Το Skull and Bones θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Xbox Series X/S, PS5, Google Stadia και Amazon Luna από τις 8 Νοεμβρίου 2022.

Loading