Skype SMS Connect: Θα σου επιτρέπει να στέλνεις/παραλαμβάνεις SMS σε Windows PC και Mac

Η νέα έκδοση Skype Preview για συσκευές Android και iOS είναι διαθέσιμη στους beta testers και φέρνει μαζί τη λειτουργία SMS Connect, η οποία θα σου επιτρέπει να στέλνεις και να παραλαμβάνεις SMS απευθείας στο Windows PC ή στο Mac σου με χρέωση του λογαριασμού σου στο Skype ή με χρέωση του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας μέσω της εφαρμογής Your Phone.

Άλλη νέα λειτουργία είναι η δυνατότητα να αρχειοθετείς τις συνομιλίες σου έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει κάποια νέα κινητικότητα στη συγκεκριμένη συνομιλία. Όταν αρχειοθετηθεί μια συνομιλία από μια συσκευή, τότε το ίδιο συμβαίνει για όλες τις υπόλοιπες συσκευές στις οποίες χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό.

Τέλος, η Microsoft λανσάρει και τη δυνατότητα end-to-end κρυπτογράφησης των ιδιωτικών συνομιλιών (Private Conversations), με αποτέλεσμα όλες οι πληροφορίες από το όνομα των συνομιλητών, οι επαφές τους και οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μεταξύ τους να είναι απόλυτα προστατευμένη ακόμη και από τη Microsoft, ενώ δεν εμφανίζεται στις πρόσφατες συνομιλίες, ούτε στις ειδοποιήσεις του Skype.

[via]

Loading