Skype: Υποστήριξη video κλήσεων για επιπλέον 17 συσκευές Android, επόμενος σταθμός τα Windows Phone και Xbox 360

Στο τέλος του Ιουνίου, η Skype είχε κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση της εφαρμογής της για συσκευές Android, όπου κατέστησε δυνατή την πραγματοποίηση video κλήσεων μεταξύ συσκευών Android, Android με iPhone και Android με PC ή Mac ή τηλεόραση.

Skype for Android

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η λειτουργία υποστηρίζοταν από λίγες συσκευές και για αυτό κυκλοφορεί τώρα ακόμα ένα update που δίνει τη δυνατότητα αυτή σε επιπλέον 17 συσκευές Android, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα Samsung Galaxy S II, HTC Desire HD, HTC Flyer, Samsung Galaxy Tab και Sony Ericsson Xperia ray (όλες οι συσκευές εδώ).

Η εφαρμογή Skype 2.1 είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android Market και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ ή από τον browser της συσκευής σας με επίσκεψη στη διεύθυνση skype.com/m.

Skype Windows Phone Job Offer

Εξάλλου, η εταιρία έχει δημοσιεύσει αγγελία με την οποία ζητά μηχανικό που θα εργαστεί επάνω στην κατασκευή και βελτιστοποίηση της Skype Video Engine για τις πλατφόρμες Microsoft Windows και Windows Phone, έτσι ώστε να επεκτείνει την υπηρεσία της και σε αυτή την αγορά, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την υποστήριξη εμπρόσθιας κάμερας που θα φέρει το Windows Phone Mango update.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε έκδοση της εφαρμογής και για την παιχνιδοκονσόλα Xbox 360. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Microsoft οργανώνει μαζική επίθεση (μη ξεχνάμε και την πρόσφατη κυκλοφορία του Skype για iPad), απέναντι στην απειλή που λέγεται Google Voice...

Loading