Smartwatch για τα Χριστούγεννα; Μόνο HUAWEI!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους τους. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο πολλοί στρέφονται σε προϊόντα τεχνολογίας διότι προσφέρουν πραγματικές λύσεις για την καθημερινότητα, παρόλα αυτά, η επιλογή ενός smartphone, tablet ή laptop ενδεχομένως να είναι περιττή για τον παραλήπτη, μιας και η πλειοψηφία διαθέτει ήδη τέτοιες συσκευές.

Μπορείς, όμως, να κάνεις την διαφορά επιλέγοντας κάποια συσκευή τεχνολογίας από άλλη προϊοντική κατηγορία που και πάλι θα ζωγραφίσει ένα μεγάλο χαμόγελο σε αυτόν που θα το λάβει. Ένα smartwatch! Η συγκεκριμένη κατηγορία γνωρίζει τρομερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς οι χρήστες μπορούν από τον καρπό τους να πραγματοποιούν πληθώρα ενεργειών χωρίς να χρειάζονται το smartphone τους (π.χ. κλήσεις, μηνύματα, ανάγνωση email, αναπαραγωγή μουσικής κ.ά.), αλλά και να παρακολουθούν την φυσική κατάσταση και τις επιδόσεις τους.

Όταν μιλάμε για smartwatch, φυσικά το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στη HUAWEI. Η εταιρεία έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην κατηγορία από το 2015 μέχρι σήμερα, προσφέροντας στους χρήστες μεγάλη ποικιλία συσκευών που χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό και πολυτελή σχεδιασμό, ευκολία χρήσης, πληθώρα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας και της σωματικής δραστηριότητας, απαράμιλλη αυτονομία και εξαιρετικές τιμές!

Αν αναρωτιέσαι ποιο HUAWEI smartwatch είναι το ιδανικό για εσένα ή για τους αγαπημένους σου, τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω μοντέλα.

huawei-watch-gt3-pro.jpg

HUAWEI Watch GT 3 Pro

Ένα εκπληκτικό smartwatch για αυτούς που επιθυμούν να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους ανά πάσα στιγμή. Έρχεται σε δύο εντυπωσιακές εκδόσεις με πολυτελή κατασκευή (τιτάνιο ή κεραμικό υλικό με γυαλί ζαφείρι) που του δίνουν μια μοναδική αισθητική στον κόσμο των wearable συσκευών. Εκτός από την ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση που το καθιστά ιδανικό για κάθε κοινωνική περίσταση, το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι ταυτόχρονα ένα πανίσχυρο smartwatch για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και της υγείας, μετατρέπεται σε personal trainer για να πας την προπόνηση σου στο επόμενο επίπεδο, ενώ σου προσφέρει τεράστια αυτονομία έως 14 ημερών με μία φόρτιση!

huawei-xmas-smartwatch-2.jpg

HUAWEI Watch GT 3

Με το λανσάρισμα αυτής της γενιάς, η HUAWEI έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεση της να ξεφύγει η έννοια του smartwatch από τα συνηθισμένα σε ό,τι αφορά τον τομέα της εμφάνισης. Η έκδοση με μπρασελέ και η μικρότερη γυναικεία έκδοση με το χρυσό λουράκι κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τους καταναλωτές που γοητεύονται από τις σύγχρονες λειτουργίες ενός smartwatch, αλλά δεν επιθυμούν να θυσιάσουν το στυλ τους στον βωμό της τεχνολογίας. Τα δύο μοντέλα της σειράς HUAWEI Watch GT 3 είναι πραγματικά η χρυσή τομή μεταξύ εμφάνισης και λειτουργικότητας!

Οι εκδόσεις του Watch GT 3, όπως οι Elegant Gold και Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look!

huawei-watch-3-pro-metallic.jpg


HUAWEI Watch 3 Series

Δύο εξαιρετικά μοντέλα και σε αυτή τη σειρά, τα πρώτα με λειτουργικό σύστημα HarmonyOS και αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος! Το σώμα των ρολογιών είναι από στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και αντοχής (Watch 3) και τιτάνιο (Watch 3 Pro) , ενώ η μεγάλη τους οθόνη αποτελείται από εξαιρετικά καμπύλο 3D γυαλί (Watch 3) και κρύσταλλο από ζαφείρι (Watch 3 Pro) που προσδίδουν στην κομψότητα του σχεδιασμού και φυσικά στην τελική εικόνα ενός πολυτελούς και ταυτόχρονα δυναμικού smartwatch. Ο χρήστης απολαμβάνει επαγγελματικού επιπέδου παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης με πληθώρα λειτουργιών που αφορούν την ευεξία, αλλά και 100+ προγράμματα εκγύμνασης. Φυσικά, τα Watch 3 και Watch 3 Pro είναι πρωταθλητές στην αυτονομία και φτάνουν έως τις 14 και 21 ημέρες αντίστοιχα στο ultra-long battery life mode!

huawei-xmas-smartwatch-1.jpg

HUAWEI Watch GT2

Το HUAWEI Watch GT2 είναι ένα όμορφο smartwatch που ξεχωρίζει για το κομψό design, το μικρό βάρος, την εξαιρετική οθόνη, τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες και την πολύ μεγάλη αυτονομία του. Ίσως η ιδανικότερη επιλογή για τους λάτρεις του fitness που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στον συνδυασμό τεχνολογίας - προπόνησης!

Οι φετινές προτάσεις της HUAWEI στον τομέα των smartwatches απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια και σε κάθε είδους ανάγκη, μιας και κάθε smartwatch της HUAWEI, είναι πλήρως συμβατό iOS και Android συσκευές! Ό,τι και αν επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα κλέψετε την παράσταση στην φετινή ανταλλαγή δώρων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Loading