Snapchat for Web: Η υπηρεσία φεύγει για πρώτη φορά από τα smartphones

Έπεσε και αυτό το κάστρο. Μετά από πολλά χρόνια αποκλειστικά mobile λειτουργίας, το Snapchat αποκτά επίσημη web εφαρμογή για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία και από τον υπολογιστή σου. Με το Snapchat for Web, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους για να στέλνουν προσωπικά μηνύματα ή να πραγματοποιούν κλήσεις και σύντομα θα προστεθεί η υποστήριξη των περίφημων AR Lenses.

Σε πρώτη φάση το Snapchat for Web θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους συνδρομητές Snapchat Plus σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδά και Νέα Ζηλανδία, αποκλειστικά μέσω του Chrome browser. Αργότερα θα ανοίξει για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, επομένως, μπορούμε να θεωρήσουμε αυτό το πρώτο λανσάρισμα ως μια καλή δοκιμή για την web εφαρμογή.

snapchat-for-web.jpg

Μπορεί τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα να εξελίχθηκαν πολύ περισσότερο από το Snapchat στον τομέα της μάζας χρηστών, παρόλα αυτά, η Snap Inc. εξακολουθεί να μένει πιστή στην βασική φιλοσοφία της υπηρεσίας που δεν είναι άλλη από την αποστολή ιδιωτικών εφήμερων μηνυμάτων και κλήσεων. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν το Snapchat για κλήσεις περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες κάθε μήνα, ενώ η υπηρεσία δέχεται επισκέψεις καθημερινά από 332 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Loading