Snapchat for Web: Διαθέσιμη η web έκδοση για όλους τους χρήστες

Δύο μήνες πέρασαν από το λανσάρισμα του Snapchat for Web, την πρώτη μη-mobile έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας, η οποία μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη μόνο τους συνδρομητές του πακέτου Snapchat Plus σε ορισμένες μόνο χώρες.

Η εταιρεία προχωρά τώρα στο ευρύτερο λανσάρισμα για όλους τους χρήστες και ενσωματώνει ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Οι χρήστες του Snapchat for Web μπορούν πλέον να πραγματοποιούν φωνητικές και video κλήσεις, με τις συνομιλίες να συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές τους.

Η web έκδοση προσφέρει περισσότερο χώρο στον χρήστη για να έχει ανοικτές ταυτόχρονα πολλές συνομιλίες και σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Messaging της Snap Inc., Nathan Boyd, το Snapchat for Web αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για την εταιρεία, καθώς περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες του Snapchat χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τις συνομιλίες τους.

snapchat-new-features.jpg

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το Snapchat αποκτά τα δικά του Lock Screen Widgets για το iOS 16, έτσι ώστε να έχεις τις συνομιλίες που σε ενδιαφέρουν μπροστά σου με ένα κλικ από τη Lock Screen του iPhone. Προσθέτει, επίσης, τα Chat Shortcuts στην καρτέλα των συνομιλιών μέσα στην εφαρμογή για να βρίσκεις εύκολα τα μη αναγνωσμένα Snaps και Chats, τις αναπάντητες κλήσεις, τα εισερχόμενα όπου «χρωστά» μια απάντηση κλπ. Τέλος, μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς τα Question Stickers στα Stories σου.

[Snap]

Loading