Pixy: Το drone τσέπης για το Snapchat με τιμή $249.99

Η Snap Inc. συνεχίζει να πειραματίζεται με τις δικές της συσκευές (βλ. Spectacles) παρουσιάζοντας αυτή τη φορά το Pixy, μια ιπτάμενη κάμερα - drone τσέπης που θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν με ευκολία φωτογραφίες και videos για να τα ανεβάζουν απευθείας στο Snapchat.

Η εταιρεία περιγράφει το Pixy ως τον μικρό σύντροφο για τις καθημερινές περιπέτειες κάθε χρήστη, προσφέρει 4 presets πτήσης, δυνατότητα αιώρησης, δυνατότητα να ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία - τροχιά και φυσικά δυνατότητα να ακολουθεί διαρκώς τον χρήστη και μάλιστα χωρίς ο τελευταίος να χρειάζεται κάποιο τηλεχειριστήριο.

pixy-1.jpg

Οι λήψεις των videos αποστέλλονται απευθείας από το Pixy στην ενότητα Snapchat Memories και από εκεί μπορεί να γίνει επεξεργασία μέσω των Smart Edits (π.χ. Jump Cut, Hyperspeed). Στη συνέχεια μπορείς να τα διαμοιραστείς πανεύκολα στα Chats, τα Stories ή το Spotlight και να εξάγεις σε άλλες πλατφόρμες.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Pixy διαθέτει αισθητήρα 12MP και αποθηκευτικό χώρο 16GB που είναι αρκετός για την αποθήκευση έως 100 videos ανάλυσης 2K ή 1000 φωτογραφίες. Οι δοκιμές που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα The Verge δίνουν αυτονομία 5-8 πτήσεων διάρκειας 10-20 δευτερολέπτων η καθεμία, οπότε αντιλαμβάνεστε πως το Pixy προορίζεται για γρήγορες λήψεις και όχι για συνεχή καταγραφή της δραστηριότητας του χρήστη.

Το Pixy είναι διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε τιμή $249.99.

[Pixy]

Loading