up_icon
Gadgets Headsets Peripherals Sony

Sony EXTRA BASS: Το πάρτι σε ακολουθεί παντού με τα νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά [CES 2017]

06 Ιανουαρίου 2017 Vangelis Kompos

Sony EXTRA BASS: Το πάρτι σε ακολουθεί παντού με τα νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά [CES 2017]

Τώρα το πάρτυ θα σε ακολουθεί παντού με τα νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS της Sony.

Με αυτά τα ηχεία κάθε πάρτυ σας είναι θα είναι επιτυχία, είτε γίνεται σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας[i] έως 24 ώρες τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Παράλληλα, οι νέες απίστευτες λειτουργίες για πάρτυ με τα έντονα φώτα που αναβοσβήνουν συγχρονισμένα με το ρυθμό, και τα DJ εφέ[ii] θα κάνουν το πάρτυ σας να μείνει αξέχαστο, ενώ χάρη στην ανθεκτικότητά τους στο νερό, τίποτα δεν θα σας χαλάσει τη βραδιά. Για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 ηχεία[iii] με τη λειτουργία Wireless Party Chain[iv] και να σκορπίσετε παντού την εκρηκτική σας μουσική. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο ηχεία του ίδιου μοντέλου με τη Λειτουργία του Speaker Add για να απολαύσετε ευρύ στερεοφωνικό ήχο.

Εάν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε το δικό σας «προσωπικό» πάρτυ, τα νέα ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS σάς προσφέρουν τον ίδιο δυνατό μπάσο ήχο απευθείας στα αυτιά σας, χωρίς τον μπελά των καλωδίων.

Φανταχτερά φώτα για πάρτυ

Οι μηχανικοί της Sony σχεδίασαν ένα σύνολο διαφορετικών φωτισμών που συγχρονίζονται με το αγαπημένο σας κομμάτι και ενσωμάτωσαν τα δημοφιλή εφέ φωτισμού για πάρτυ σε ένα μικρότερο ασύρματο ηχείο, δίνοντας σε εσάς την ευκαιρία να ζήσετε ξανά μια live παράσταση στο σπίτι σας. Οι λειτουργίες των εφέ φωτισμού του SRS-XB40 με μία περιμετρική γραμμή φωτισμού LED, ένα στροβοσκοπικό φλας και ένα φως στο ηχείο σάς δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κλαμπ. Η γραμμή φωτισμού δημιουργεί πολύχρωμα σχέδια, που κυμαίνονται από το αγνό λευκό, μέχρι τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το ηχείο SRS-XB30 έχει μια παρόμοια πολύχρωμη γραμμή φωτισμού και στροβοσκοπικό φως, ενώ το ηχείο XB20 διαθέτει μονή γραμμή φωτισμού που ολοκληρώνει χρωματικά το ηχείο.

Βάλε τη δική σου πινελιά στο ιδανικό πάρτυ

Η εφαρμογή[v] Song Pal της Sony λειτουργεί όπως ένα τηλεχειριστήριο και σας προσφέρει αναπαραγωγή, έλεγχο φωτισμού, λειτουργίες ήχου και λειτουργία προσθήκης ηχείου, με αποτέλεσμα να μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Το 2017 έρχεται να προστεθεί ένα καινούριο στοιχείο στα ασύρματα ηχεία. Πρόκειται για την προστιθέμενη εφαρμογή Fiestable για το ηχείο SRS-XB40 που σας χαρίζει ακόμη περισσότερο έλεγχο στη μουσική σας, ενώ με τα εφέ του DJ μπορείτε να αλλάξετε μουσική και τα χρώματα των φώτων με μία μόνο κίνηση του χεριού σας.

Τα ηχεία αυτά είναι πανεύκολα στη μεταφορά, διαθέτουν ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth και NFC και μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους, οριζόντια ή κάθετα[vi], ενώ είναι πολύ εύκολο να τα πάρετε στα χέρια και να φύγετε.

Πάρτυ όλη μέρα και όλη νύχτα

Κάντε τη μουσική σας να ακούγεται δυνατά όλη την ώρα με την 24ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο πολύ δυνατό SRS-XB40, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα νέα ασύρματα ηχεία, όσον αφορά στον ήχο, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Εξίσου, το ηχείο SRS-XB30, με την ίδια μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά σε ένα μικρότερο περίβλημα είναι έτοιμο να το πάρετε μαζί σας στο πάρτυ ή στη δική σας μικρή γιορτή. Mε αυτά τα ασύρματα ηχεία EXTRA BASS ποτέ δε θα ξεμείνετε από μπαταρία, καθώς έχουν φωνητική καθοδήγηση που σας ενημερώνει όταν η μπαταρία ελαχιστοποιείται[vii].

Ανθεκτικό στο νερό για να σας ακολουθεί σε κάθε περιπέτεια

Το ηχείο SRS-XB20 είναι ελαφρώς μικρότερο, αλλά όπως και τα άλλα της σειράς διαθέτει εκπληκτική ποιότητα σχεδιασμού και προστασία της κλίμακας IPX5 για ανθεκτικότητα στο νερό, που σημαίνει ότι αντέχει στο νερό, και δε θα έχει κανένα πρόβλημα στις σταγόνες της βροχής, ή ακόμα και αν πιτσιλιστεί στο πάρτυ δίπλα στην πισίνα.

Το μικρό, αλλά πανίσχυρο ηχείο SRS-XB10 προσδίδει ένα ολότελα καινούριο νόημα στην έννοια «μουσική καθ’ οδόν». Το μικρό σωληνωτό πλαίσιο διαθέτει ένα λουρί από σιλικόνη που γίνεται στήριγμα για το μικροσκοπικό ηχείο και κατευθύνει τον ήχο. Μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας ήχο προς κάθε κατεύθυνση όταν το βάζετε σε κάθετη λειτουργία, ενώ σε οριζόντια λειτουργία η μουσική μεταφέρεται απευθείας στα αυτιά των ακροατών.

Κρεμάστε το ηχείο XB10 από το λουρί σιλικόνης κάπου κοντά και θα έχετε πάντα δίπλα σας τον ήχο EXTRABASS. Φανταστείτε το κρεμασμένο στο ποδήλατό σας όσο γυρνάτε στην πόλη, ή στο εσωτερικό της σκηνής σας στο κάμπινγκ ή ακόμη στο σακίδιό σας σε μια πεζοπορία στο βουνό.

Κρατήστε το πάρτυ μόνο για εσάς

Για να κρατήσετε το δυνατό μπάσο για εσάς και μόνο, υπάρχουν δύο νέα ζευγάρια ακουστικών με την ίδια EXTRA BASS τεχνολογία σε ασύρματο σχεδιασμό. Τόσο τα ακουστικά MDR-XB950N1, όσο και τα MDR-XB950B1 διαθέτουν streaming ήχου με Bluetooth και απλοποιημένη συνδεσιμότητα με τεχνολογία NFC, διευκολύνοντας την ασύρματη σύνδεση.

Το ηχείο XB950N1 αποδίδει ισχυρά μπάσα και διαθέτει την τεχνολογία Εξουδετέρωσης Θορύβου - NC, ώστε να ακούτε αυτό που έχει σημασία, δηλαδή τη μουσική σας.

Την Άνοιξη του 2017 έρχεται μία νέα λειτουργία για να εξατομικεύσετε τη μουσική που ακούτε από τα Sonyακουστικά σας, μια νέα εφαρμογή για το κινητό σας που ονομάζεται Sony | Headphones Connect. Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορείτε να επιλέγετε μια σειρά από EXTRA BASS ηχητικά περιβάλλοντα για να συμπληρώσουν τον ήχο που θέλετε να ακούσετε, όπως ήχους από ένα στάδιο, από ένα κλαμπ, από μία αίθουσα συναυλιών και από μια μουσική σκηνή σε εξωτερικό χώρο. Μπορείτε, ακόμη, να ελέγξετε τη λειτουργία του πλήκτρου του μπάσου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να φέρετε στα μέτρα σας την ένταση του ήχου και το βάθος του μπάσου, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Πάρτε το πριβέ πάρτυ σας μαζί σας, οπουδήποτε, για μέχρι 22 ώρες με τα ακουστικά XB950N1 και 18 ώρες με τα XB950B1 με πλήρη φόρτιση.

Όταν φοράτε αυτά τα ασύρματα ακουστικά μπορείτε να απολαύσετε την άνεση των hands-free κλήσεων χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και τη συνδεσιμότητα με Bluetooth. Αφού αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας, απλά πατήστε το πλήκτρο που διαθέτει το ακουστικό για να αποδεχθείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και μετά ξαναπατήστε το για να τερματίσετε την κλήση. Μόλις η κλήση ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή της μουσικής θα συνεχιστεί αυτόματα.

[i]24 ώρες ζωή μπαταρίας στο SRS-XB40, 24 ώρες στο XB30, 12 ώρες στο XB20 και 16 ώρες στο XB10

[ii]Μόνο με το XB40

[iii]Από τη γκάμα της Sony για το 2017 τα ασύρματα ηχεία Sony EXTRA BASS

[iv]Συνδυασμός των μοντέλων XB40/XB30/XB20

[v]Εξαιρείται το XB10

[vi]Το XB20 μόνο σε οριζόντια διάταξη

[vii]Εξαιρείται το ΧΒ10

Vangelis Kompos

Έχει επαφή με τα κομπιούτερζ από όταν απέκτησε πιτσιρικάς ένα Sinclair ZX81 με ένα ολόκληρο Kbyte μνήμης Ram, μπούκαρε στα ίντερνετς από την εποχή των BBS και των modem 1200bps.
Αποτελεί πλέον προστατευόμενο είδος καθώς επιμένει να λατρεύει τα windows, να μένει μακριά από μήλα οποιασδήποτε μορφής και να χρησιμοποιεί κουρδιστό μηχανικό ρολόι. Τρέχα γύρευε…

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Apple Watch 8: Φήμες λένε ότι θα διαθέτει αισθητήρα θερμότητας

04 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Αρχίζουν να γίνονται έντονες οι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το Apple Watch 8 τον προσεχή Σεπτέμβριο, με τον φημισμένο αναλυτή Ming-Chi Kuo και τον Mark Gurman του δικτύου Bloomberg να συμφωνούν...

OPPO: Επίσημο ντεμπούτο στην Ελλάδα με τα Find X5 Pro, Reno7 Lite 5G και A96

01 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Την επίσημη έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά ανακοινώνει η OPPO, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο να εξελιχθεί σε ένα εκ των κορυφαίων brands ...

HUAWEI FreeBuds Pro 2: Επίσημα τα νέα premium ακουστικά της εταιρείας

26 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Από τις νέες συσκευές που παρουσίασε η HUAWEI στην φαντασμαγορική εκδήλωση της στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταξύ άλλων είδαμε και τα εντυπωσιακά HUAWEI MateBook D 16 και MateBook 16s, είναι και τα FreeBuds Pro...

HUAWEI: Παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

23 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Μια ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής, παρουσίασε η Huawei στις 23 Ιουνίου 2022, σε ειδική φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν το νέο ...

HUAWEI Watch Fit 2: Η νέα γενιά του αθλητικού smartwatch είναι εδώ

21 Ιουνίου 2022 Techgear Team

H HUAWEI παρουσιάζει το νέο HUAWEI WATCH FIT 2 τη νέα γενιά της εμβληματικής σειράς WATCH FIT, που από το 2020 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά παρότρυνε τους χρήστες να εξερευνήσουν νέους τύπους άσκησης μέσω ...

HUAWEI FreeBuds 5i: Επίσημα με ελαφρύτερη κατασκευή και πολύ βελτιωμένο ANC

10 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Η HUAWEI παρουσίασε επίσημα στην Κίνα τα FreeBuds 5i, τα νέα ακουστικά που αποτελούν τον διάδοχο των περυσινών FreeBuds 4i και υπόσχονται σημαντική βελτίωση στην ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), μεγαλύτερη ...

Dyson V15 Detect Absolute: Η επαναστατική ασύρματη σκούπα για όσους έχουν κατοικίδια

08 Ιουνίου 2022 Techgear Team

H Dyson διαθέτει τις πιο ισχυρές και τεχνολογικά έξυπνες ασύρματες σκούπες που ανιχνεύουν, αφαιρούν αλλά και μετρούν το μέγεθος και την ποσότητα σκόνης, προσφέροντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό ...

Creative BT-W4: Απλά σε συγχρονισμό

08 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η Creative Technology παρουσίασε το Creative BT-W4, τον νέο Bluetooth πομπό ήχου που συνδυάζει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και ήχο υψηλής ανάλυσης για μια ανεπανάληπτη ασύρματη εμπειρία, δίνοντας στους χρήστες ένα...

Sony X-Series: Τρία νέα μοντέλα στη σειρά ασύρματων ηχείων

03 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η Sony προσθέτει σήμερα στην εντυπωσιακή σειρά φορητών ηχείων της τρία νέα μοντέλα – τα XG300, XE300 και XE200 – εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας, ευρύ ήχο, ισχυρή ηχητική πίεση και βαθιά, δυνατά μπάσα, όλα αυτά...

Creative Zen Hybrid: Επίσημα με κομψό design, υβριδικό ANC και μεγάλη αυτονομία

01 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Zen Hybrid, των νέων ασύρματων ακουστικών της που απλώς μπορεί να κρατήσουν τους χρήστες που αγαπούν τη μουσική συνδεδεμένους πολύ περισσότερο...

Loader
techgear_icon