Sony PSVR2: Έρχεται στις αρχές του 2023

Από τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε να μάθουμε κάτι ουσιαστικό για το PlayStation VR2 και η αλήθεια είναι ότι ήρθε λίγο απότομα η «ξερή» ανακοίνωση της Sony σε Twitter και Instagram για το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του. Με μία απλή φωτογραφία και μια σύντομη λεζάντα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το PSVR2 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2023. Ούτε ακριβή ημερομηνία, ούτε τιμή.

Γνωρίζουμε, πάντως, ότι το PSVR2 θα προσφέρει στον χρήστη οθόνη OLED HDR με ανάλυση 2040 x 2000 σε κάθε μάτι, ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz ή 120Hz, γωνία θέασης 110°, σύστημα δόνησης, αισθητήρα αναγνώρισης κίνησης 6 διευθύνσεων, 4 κάμερες για την αναγνώριση των κινήσεων του κεφαλιού και των τηλεχειριστηρίων (δεν απαιτείται η PS Camera), αισθητήρα υπερύθρων για τις κινήσεις των ματιών, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και σύνδεση με το PS5 μέσω υποδοχής USB-C. Σε ό,τι αφορά τα τηλεχειριστήρια, η εταιρεία έχει μιλήσει για adaptive triggers και απτική ανάδραση όπως τα βιώνουμε στο DualSense, αλλά και αναγνώριση κάθε δακτύλου ξεχωριστά.

Η Sony έχει υποσχεθεί τουλάχιστον 20 σημαντικούς τίτλους παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμοι στην πρεμιέρα, όπως για παράδειγμα παιχνίδια στους κόσμους των Horizon και Walking Dead, αλλά και VR εκδόσεις των No Man’s Sky και Resident Evil Village. Υπενθυμίζουμε ότι θα λειτουργεί μόνο με το PS5.

Loading