Sony SRS-XV800: Το νέο και πανίσχυρο ασύρματο ηχείο της εταιρείας

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το νέο SRS-XV800, ένα ηχείο κατασκευασμένο για πάρτι με δυνατό και καθαρό ήχο. Είτε διοργανώνετε ένα επικό πάρτι είτε απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία ή τηλεοπτική σειρά, αυτό το ηχείο προσφέρει έναν ισχυρό ήχο που γεμίζει το χώρο, ό,τι κι αν ακούτε και από όπου κι αν ακούτε.

Ισχυρός ήχος surround για μεγαλύτερα πάρτι

Το SRS-XV800 διαθέτει Omni-directional Party Sound που μεταφέρει ισχυρό ήχο σε κάθε γωνιά του δωματίου. Πέντε tweeter αποδίδουν καθαρό ήχο τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του ηχείου. Επιπλέον, συνοδεύονται από δυνατά μπάσα που μπορείτε να αισθανθείτε, χάρη στις διπλές μονάδες ηχείων X-Balanced.

Η μονάδα ηχείων X-Balanced της Sony διαθέτει ένα σχεδόν ορθογώνιο διάφραγμα που όχι μόνο μεγιστοποιεί την επιφάνεια του διαφράγματος του ηχείου, αλλά και αυξάνει την ηχητική πίεση για βαθύτερα και πιο δυνατά μπάσα, λιγότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη ευκρίνεια στις φωνές για μια πιο πλούσια, καθαρή και ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης.

sony-srs-xv800-1.jpg


Ισχυρός ήχος εν κινήσει

Με ενσωματωμένη μπαταρία με χρόνο αναπαραγωγής έως και 25 ώρες, το SRS-XV800 θα κρατήσει τη μουσική ζωντανή όλη τη νύχτα. Αν διαπιστώσετε πως η μπαταρία του ηχείου σας τελειώνει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Με τη γρήγορη φόρτιση του ηχείου, μπορείτε να έχετε 3 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Οι ενσωματωμένες ρόδες και η λαβή του SRS-XV800 σας επιτρέπουν να το κυλήσετε μέχρι το πάρτι. Όποτε θέλετε να μετακινήσετε το ηχείο, απλά πιάστε την εύχρηστη λαβή μεταφοράς και γείρετέ το προς τα πίσω.

Ο έμμεσος φωτισμός παράγει φως ατμοσφαιρικό φως για το χώρο, ώστε να μπορείτε να φωτίσετε το δωμάτιό σας με τρόπο που να ταιριάζει στο μοναδικό σας στυλ. Δημιουργήστε μια καθηλωτική εμπειρία παίζοντας απλά μουσική μέσω του ηχείου, καθώς τα φώτα θα συγχρονιστούν αυτόματα με το ρυθμό και το ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας μια μαγευτική απεικόνιση χρωμάτων.

sony-srs-xv800-2.jpg


Βελτιώστε την εμπειρία θέασης

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, σίγουρα θέλετε τον καλύτερο δυνατό ήχο. Χάρη στα βαθιά μπάσα και τον ήχο που γεμίζει το χώρο και παρέχεται από το μοναδικό TV Sound Booster της Sony, θα έχετε έναν ήχο τόσο αληθινό που θα νιώθετε ότι έχετε μπει στον κόσμο που προβάλλεται στην οθόνη.

Ο συνδυασμός του ήχου της τηλεόρασης και των δύο πίσω tweeter και των X-Balanced Speaker Units του SRS-XV800 ενισχύει την εμπειρία θέασης στην τηλεόραση ενισχύοντας τα βαθιά μπάσα και τις ρεαλιστικές υψηλές συχνότητες. Τα ηχητικά κύματα αναπηδούν από τους τοίχους για να σας περιβάλλουν με ήχο. Η λειτουργία TV Sound Booster σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ενισχυμένο ήχο οπτικοακουστικού περιεχομένου, όπως βίντεο ζωντανών εκτελέσεων και ταινιών, και να βυθίζεστε σε ότι και αν παρακολουθείτε.

sony-srs-xv800-3.jpg

Ένα φορητό, plug-in party-starter

Το SRS-XV800 διαθέτει επίσης είσοδο για καραόκε και κιθάρα, εύχρηστο και φωτιζόμενο πάνελ αφής, προστασία αδιάβροχοποίησης IPX4 και Bluetooth Fast Pair για Android, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την ακρόαση μουσικής όπου κι αν βρίσκεστε.

Sony | Music και Fiestable

Το νέο SRS-XV800 είναι συμβατό με τις εφαρμογές Sony | Music Center και Fiestable. Με το Sony | Music Center, μπορείτε να επιλέγετε λίστες αναπαραγωγής, να αλλάζετε τα μοτίβα φωτισμού και τις λειτουργίες ήχου κατευθείαν από την πίστα. Το Fiestable σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διασκεδαστικές λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα πάρτι, όπως η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής, λειτουργίες καραόκε, συμπεριλαμβανομένων των Voice Changer και Echo, καθώς και έλεγχο DJ για την προσθήκη ηχητικών εφέ.

sony-srs-xv800-4.jpg


Το περιβάλλον στο προσκήνιο

Τα προϊόντα της Sony έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να επιδιώκουν την ποιότητα του ήχου, αλλά και για να λαμβάνουν υπόψη τους το περιβάλλον. Το ανακυκλωμένο πλαστικό που αναπτύχθηκε αρχικά για τη Sony χρησιμοποιείται εν μέρει για το σώμα του SRS-XV800. Αυτό αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο η Sony προσπαθεί να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της.

Διαθεσιμότητα

Το SRS-XV800 θα είναι διαθέσιμο από τον Μάϊο του 2023.

Loading