Sony Xperia 10 V: Επίσημα το ελαφρύτερο 5G smartphone στον κόσμο

Η Sony αποκάλυψε το πλήρες σε χαρακτηριστικά mid-range smartphone Xperia 10 V. Συμπαγές και ελαφρύ, είναι εύκολο να το μεταφέρετε παντού, αλλά διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία του μπαταρία 5000mAh, προσφάτως εξοπλισμένo με εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία, φωτεινή οθόνη OLED και κάμερα με τριπλό φακό.

Εκτός του ότι είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας ικανή για συνεχή αναπαραγωγή βίντεο για περίπου 34 ώρες, διαθέτει το ελαφρύτερο σώμα στον κόσμο, σε ένα λεπτό πλαίσιο που είναι εύκολο να το χειριστείτε εν κινήσει με το ένα χέρι. Επιπλέον, διαθέτει ανθεκτική οθόνη με Corning Gorilla Glass Victus για ανθεκτικότητα.

Όσον αφορά τις φωτογραφικές επιδόσεις, είναι εξοπλισμένο με έναν νέο αισθητήρα εικόνας που είναι περίπου 1,6 φορές μεγαλύτερος από το προηγούμενο μοντέλο, επιτρέποντας λήψεις με χαμηλό θόρυβο ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Τέλειο για ψυχαγωγία εν κινήσει

Είτε παρακολουθείτε μια ταινία είτε ακούτε μουσική, τα στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό τμήμα της συσκευής παρέχουν ισχυρό, ισορροπημένο αληθινό στερεοφωνικό ήχο.

Επιπλέον, η OLED οθόνη 6,1 ιντσών Full HD+ είναι περίπου 1,5 φορά φωτεινότερη από το προηγούμενο μοντέλο, βελτιώνοντας την ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους. Η οθόνη TRILUMINOS για κινητά βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της Sony στον τομέα των τηλεοράσεων για τη βελτιστοποίηση της οθόνης για την προβολή ταινιών- αναπαράγοντας εξαιρετικές, ζωντανές εικόνες.

Εξοπλισμένο με υποδοχή ήχου 3,5 mm, υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης LDAC, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ανάλυσης και υψηλής ποιότητας τόσο με ενσύρματα όσο και με ασύρματα ακουστικά. Επιπλέον, το DSEE Ultimate, το οποίο χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία AI της Sony, αναπαράγει την πηγή ήχου της υπηρεσίας streaming με ήχο υψηλής ποιότητας που αντιστοιχεί σε υψηλή ανάλυση.

sony-xperia-10-v-official-3.jpg

Πανέμορφα στιγμιότυπα εύκολα

Απαθανατίστε τη ζωή στο έπακρο - εύκολα με το Xperia 10 V. Η κάμερα χρησιμοποιεί τεχνολογία ανίχνευσης σκηνής, συνθηκών και θέματος για την αυτόματη επιλογή των ιδανικών ρυθμίσεων για την καλύτερη λήψη, ώστε να μη χρειάζεται να χάνετε χρόνο με την επιλογή των ρυθμίσεων.

Με την επιλογή τριών φακών στην πίσω κάμερα (εστιακές αποστάσεις 16mm (F2.2), 26mm (F1.8) και 54mm (F2.2)) είναι δυνατή η λήψη πολλών διαφορετικών φωτογραφιών. Επιπλέον, ο ευρυγώνιος φακός είναι εξοπλισμένος με έναν νέο αισθητήρα εικόνας που είναι περίπου 1,6 φορές μεγαλύτερος από το προηγούμενο μοντέλο, επιτρέποντας τη σύλληψη περισσότερου φωτός και επιτρέποντας καθαρότερες λήψεις σε σκοτεινές τοποθεσίες με λιγότερο θόρυβο. Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας καθιστά δυνατή τη λήψη όμορφων λήψεων σε σκοτεινές τοποθεσίες που είναι δύσκολο να φωτογραφηθούν, σε σκηνές με μεγάλες αντιθέσεις και σε νυχτερινές σκηνές.

Η λειτουργία κλείστρου με το χέρι στην εμπρόσθια κάμερα επιτρέπει την εύκολη λήψη selfie χωρίς χέρια, απελευθερώνοντας αυτόματα το κλείστρο όταν στρέφετε την παλάμη σας προς τη συσκευή.

Η μοναδική υβριδική σταθεροποίηση εικόνας της Sony (Optical SteadyShot), η οποία συνδυάζει την οπτική σταθεροποίηση εικόνας και την ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας, επιτρέπει την εγγραφή βίντεο με λιγότερο θόλωμα.

Ελαφρύ, ανθεκτικό και όμορφο

Επίσημα το ελαφρύτερο smartphone 5G στον κόσμο με μπαταρία 5000mAh και βάρος 159g, μπορεί να προσφέρει σημαντικά μεγάλη διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο διάρκειας, περίπου 34 ωρών.

Εκτός από την αδιαβροχοποίηση IP65/68 και την προστασία από τη σκόνη, η οθόνη είναι ανθεκτική χάρη στο γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus® που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό τόσο στην περίπτωση πτώσης όσο και στις γρατζουνιές.

Η υποστήριξη e-SIM προσφέρεται για άνεση και εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη των 6GB (RAM) / 128GB (ROM), είναι συμβατό με microSDXC έως και 1TB, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε μεγάλες ποσότητες περιεχομένου χωρίς επιπλέον έξοδα για πακέτα συνδρομής στο cloud.

Για ευκολία στη χρήση, το Xperia 10 V είναι εξοπλισμένο με το "Side sense" για γρήγορες συντομεύσεις σε εφαρμογές και το "21:9 Multi-Window Switch" που χωρίζει την οθόνη σε δύο τμήματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να περιηείστε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε ταυτόχρονα ένα βίντεο χρησιμοποιώντας πλήρως την 21:9 οθόνη.

sony-xperia-10-v-official-1.jpg

Βιωσιμότητα

Η Sony Group έχει θέσει ένα περιβαλλοντικό σχέδιο "Road to Zero" με στόχο τη μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση μέχρι το 2050. Για να το επιτύχουμε αυτό, αναλαμβάνουμε δράση, ενώ θέτουμε μεσοπρόθεσμους περιβαλλοντικούς στόχους σε φάσεις. Στο πλαίσιο αυτών των μεσοπρόθεσμων περιβαλλοντικών στόχων, στοχεύουμε στην πλήρη κατάργηση των πλαστικών υλικών συσκευασίας για τα πρόσφατα σχεδιασμένα προϊόντα μικρού μεγέθους έως το 2025. Το Xperia 10 IV επιτυγχάνει μηδενική χρήση πλαστικού στη μεμονωμένη συσκευασία. Χρησιμοποιεί επίσης το μοναδικό Original Blended Material της Sony για το κουτί του προϊόντος και το κύριο κομμάτι του εσωτερικού του, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μπαμπού, ίνες ζαχαροκάλαμου και ανακυκλωμένο χαρτί μετά την κατανάλωση. Επιπλέον, το SORPLAS™ έχει χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για ορισμένα στοιχεία τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού κύριου σώματος.

Διαθεσιμότητα

Το Xperia 10 V θα είναι διαθέσιμο σε White και Black χρώμα τον Ιούνιο.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι πελάτες που θα προπαραγγείλουν το Xperia 10 V θα μπορούν να λάβουν τα ασύρματα ακουστικά WH-CH520 της Sony μαζί με την αγορά.

Loading